İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Haberin Tarihi: 6.3.2018 17:44:00 - Okunma Sayısı:1469 defa okundu.

BYEGM ANTALYA İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İZ GÜZELLİK MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Antalya İl Müdürlüğü ile İz Güzellik Merkezi arasında söz konusu merkezde sunulan ürünlerde basın kartı hamilleri ve 1. Derece yakınlarına indirim sağlanmasına ilişkin bir yıl süreli protokol imzalandı.
Konyaaltı Pınarbaşı mahallesinde hizmet veren İz Güzellik Merkezi 2013 yılından itibaren hizmetlerini sürdürmekte. Protokol; cilt bakımı, kalıcı makyaj, epilasyon, masaj, mıkrobladıng, mezoterapi hizmetlerinde %25 indirim uygulamasını içermekte olup incelme paketlerinden de;
15 seans selülit paketi 1250 TL yerine 550 TL
29 seans incelme paketi 1450 TL yerine 480 TL olarak indirim sağlandığı bildirildi.
İz Güzellik Merkezi Sahipleri Mukaddes Funda ÖNER ve Fatma TAŞDEMİRe işbirliğinden dolayı teşekkür eden BYEGM Antalya İl Müdürü Esen DİLER, geçtiğimiz günlerde basın kartı hamillerine yönelik olarak gerçekleştirilen avantaj protokollerine bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyduklarını ifade ederek "Bu vesileyle bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlar, güzellikler dilerim" dedi.
İz Güzellik Merkezi Sahibi Fatma TAŞDEMİR de BYEGM Antalya İl Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde basın mensuplarına katkı vermekten mutlu olacaklarını belirterek "İz Güzellik olarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor ve bu özel gün sebebiyle 8-10 Mart tarihleri arasında cilt bakımı yaptıran kadın basın mensuplarımıza peel of maske hediye etmek istiyoruz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap