CHP Eğirdir İlçe Teşkilatı Milletvekili Öner’in Cenazesine Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Eğirdir İlçe Teşkilatı Milletvekili Öner’in Cenazesine Katıldı
Haberin Tarihi: 10.4.2018 14:39:00 - Okunma Sayısı:3046 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı, 24. Dönem CHP Isparta Milletvekili Ve Isparta Eski Valisi Ali Haydar Öner’in Ankara Kocatepe Camisindeki Cenazesine Katıldı.

Önceki gün Ankara’da beyin tümörü nedeniyle, tedavi gördüğü hastanede vefat eden 24.Dönem CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar ÖNER için, önce TBMM’de tören düzenlendi. Töreni müteakip, Ankara Kocatepe Camisine getirilen ÖNER'in naaşı öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığında ebedi istirahatgahına uğurlandı.

  1. Vali ve 24. Dönem Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'in cenaze törenine; CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR,CHP Eğirdir İlçe teşkilatını temsilen İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, Mustafa ULUDAĞ, Haydar YAZAN, Mustafa GÖKCEYLAN katıldılar. Cenaze namazına CHP üst yönetiminden Milletvekilleri ve CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’da katıldı.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, "24.Dönem CHP Isparta Milletvekilimiz Ali Haydar ÖNER'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Isparta’mıza hem valilik yaptığı süre içinde, hem de Milletvekilliği döneminde bir çok hizmeti olan merhum Vali ve Milletvekili Ali Haydar Öner’in Ankara'da düzenlenen cenaze törenine hem valilikçe hem de Isparta belediyesinden, ne bir temsilci ne de bir çelenk gönderilmemiş olması da bizleri ayrıca üzdü.

Milletvekilimiz Merhum Ali Haydar ÖNER'e Allah'tan Rahmet, CHP camiasına, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap