İYİ Parti İl Başkanlığı İlçe Ziyaretlerine Eğirdir'den Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti İl Başkanlığı İlçe Ziyaretlerine Eğirdir'den Başladı
Haberin Tarihi: 10.4.2018 18:12:00 - Okunma Sayısı:4984 defa okundu.

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün Eğirdir'e gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundular.

 

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün Eğirdir'e gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundular.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Fatma Uçarlar, Mehmet Ertekin, Refik Songür, Şemsettin Gül, Kubilay Öğer, Mehmet Kayadelen, Atalay Atay, Etem Şimşek, Ülkü Işıldar, Selma Aksu, Yasemin Bayram, Ali Dal, Kemal Erdil, Birkan Dikmen, Serpil Özkan, Kevser Demirbaş, Nuray Ermumcu, İYİ Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı Başkanı Özgür Tandoğan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Tahsin Taşbaş, Hüseyin Demirtaş, Erkut Savran, İsa Okutan, Aylin Savaş, Canan Yiğitbaşı, Tuba Karaca, Muhammed Kılıçaslan, Ramazan Atay ile birlikte gazetemizi ziyaret eden İYİ parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, önümüzdeki seçimler için startı Eğirdir'den verdiklerini belirterek "yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. 25 Ekim 2017'de Partimiz kuruldu. 7 Kasım 2017'de İYİ Parti İl Başkanlığı görevine atandım. İlçe Teşkilat Başkanlarımızın atamaları yapıldı. Sonrasında İlçe kongrelerimizi yaptık. İl kongremizi gerçekleştirdik. Henüz kurulalı 5 ay olmasına rağmen büyük bir coşku ile kurultayımızı gerçekleştirdik. Artık sahaya inme zamanımız geldi. Isparta'da şehir merkezinde esnaflarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ettik. İlçe ziyaretlerimizde de öncelik Eğirdir olsun istedik. Ziyaretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Öncelikli hedefimiz önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler... Genel seçimler, zamanında mı olur, öne mi çekilir bilmiyoruz ama, artık seçimlere de hazırız..." dedi.

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde, Eğirdir Belediye Başkanlığı için herkesin, her kesimin güveneceği, sevilen, çalışkan, dinamik bir aday çıkaracaklarını söyleyen İl Başkanı Şimşek, “İYİ Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayını, Eğirdir halkı belirleyecek. Her kesimle istişarelerle adayımızı belirleyeceğiz…” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine; Eğirdir İlçe Başkanı Özgür Tandoğan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap