İYİ Parti'de 100 bin imza hareketliliği...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti'de 100 bin imza hareketliliği...
Haberin Tarihi: 3.5.2018 16:46:00 - Okunma Sayısı:3438 defa okundu.

İYİ Parti'de 100 bin imza hareketliliği...

İYİ Parti'de 100 bin imza hareketliliği...

İYİ Parti İlçe Başkanı Özgür TANDOĞAN, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sarıidris kasabasını ziyaret etti.

Kasaba halkının yoğun katılım sağladığı sohbet toplantısında önümüzdeki seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirten İlçe Başkanı TANDOĞAN "Kasaba halkının ilgisi ve yoğun katılımı bizleri çok mutlu etti.Bizi destekleyen ve yalnız bırakmayan kasaba halkına teşekkür ederiz." dedi.

Bu akşam Gökçehöyük Köyünü ziyaret edeceklerini belirten TANDOĞAN, seçim çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.


Öte yandan İYİ Parti'de teşkilatlar, hem en yüksek oyu almak hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerine girecek olan adayları için 100 bin imzaya ulaşmak için yoğun bir çalışma takvimi hazırladı. İYİ Parti İlçe Başkanı Özgür TANDOĞAN'ın da çalışma  ajandasında yer alan ilk başlık cumhurbaşkanlığı seçimleri.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 4 Mayıs Cuma gününden itibaren, imza verilebileceğini anımsatan TANDOĞAN, parti üyesi olmayan seçmenlerin de imza verebileceğini belirtti. TANDOĞAN, "Cuma günü imza harekatı başlıyor. İmzalar, 9 Mayıs’ta bitecek. Cumartesi ve pazar gününü çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Özel sektör ve kamu kurumlarında çalışanların imza verme şansı olmayabilir" diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap