Geleceğin Optimistçileri Sertifikalarını Aldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Geleceğin Optimistçileri Sertifikalarını Aldılar
Haberin Tarihi: 17.8.2018 18:39:26 - Okunma Sayısı:1956 defa okundu.

Bu Yıl Yelken Kulübüne 150 sporcu kayıt yaptırdı

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları kapsamında Eğirdir'de açılan Yelken Yaz Okulu sona erdi.
25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayan kurslar sona erdi. Yaklaşık 2 ay süren ve Eğirdir Liman Tesislerinde yapılan Yelken Yaz okuluna bu yıl Isparta merkez ve Eğirdir ilçesinden 05-18 yaş arası 150'ye yakın sporcu kayıt yaptırdı.
Isparta Yelken İl Temsilcisi - Yelken Antrenörü Şeref Ağartan 2018 yılı yaz kursunun kusursuz ve başarılı geçtiğini ifade etti.
İlçemizde çocuklarımızın yaz dönemi zamanlarını daha verimli geçirebilmeleri için Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğirdir Belediye Başkanlığının organizasyonlarıyla gerçekleştirilen Yelken Yaz Okulunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertikaları bugün saat 16.00’da Eğirdir limanında düzenlenen törenle verildi.
Törene; Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baş, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gönül Şahin, Spor Uzmanı Gülnur Şahin, aileler ve geleceğin optimistçileri katıldılar.
Sertifika töreninde bir konuşma yapan Isparta Yelken İl Temsilcisi - Yelken Antrenörü Şeref Ağartan; "Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün açtığı, Eğirdir Belediye Başkanlığının büyük katkılarıyla yelken kurslarımızı tamamlamış bulunuyoruz.
Yaz Yelken kursumuza Isparta ve Eğirdir’den yaklaşık 150 çocuğumuz katıldı. Bizlere güvenerek bu güzel yelken sporuna çocuklarını emanet eden değerli velilerimize sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2 ay süren kursumuzun kusursuz ve başarılı olması için özverili uğraş veren Gençlik Hizmetleri Yelken Antrenörü Ahmet Şahan’a, Eğirdir Belediyespor Yelken Antrenörü Mehmet Dikmen’e, teşekkür ediyorum.
Yelken derslerini çok iyi dinleyen, öğrenmeye çalışan, tatbiki çalışmalarda bizlere güvenerek gölde suyla, rüzgarla göğüs göğse mücadele ederek, bazen ağlayarak, bazen de bumbayı yiyerek bu işi tamamlayan, saygılı, özgüvenli küçük yelkencilerimi kutluyor, gelecek yılda da sizleri görmek istiyoruz. Sizleri çok seviyoruz” dedi.
Konuşmalarında velilere de seslenen ve küçük yaşta başlanan yelken sporunda çocuklarımızın ileriki yaşlarında sağladığı avantajlardan bahseden Yelken İl Temsilcisi Ağartan; “Değerli veliler; Çocuk yaşta yelkene başlamanın hayatın ileriki dönemlerde avantajlar sağlıyor. Örneğin; kararlı, sabırlı, çevreci, dürüst, düşünme kabiliyeti yüksek, takım çalışmasına yatkın, cesur, özgüveni yüksek, yön duygusu, hava durumu bilgisi olan bireyler olacaktır” diye konuştu.
Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, sözlerinin sonunda desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e, teşekkür etti.
Sporcuların sertifikaları ilçe protokolü tarafından takdim edildi.
Sporcular gelecek yıl tekrar buluşmak üzere objektiflerimize el sallayarak veda ettiler.
Yaz dönemlerini verimli bir şekilde geçiren çocuklarımızı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap