EGİAD'ın düzenlediği konferans ilgiyle izlendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EGİAD'ın düzenlediği konferans ilgiyle izlendi
Haberin Tarihi: 5.12.2013 09:37:00 - Okunma Sayısı:3360 defa okundu.

Eğirdir Genç Girişimci İş Adamları Derneğinin ( EGİAD)'ın bu haftaki konuğu SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertan Beceren ve Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri oldu.

EGİAD’ın düzenlediği konferans ilgiyle izlendi

Yard.Doç.Dr. Beceren; “Halkın Deli Dediğine, Hak Veli Der”

 

            Eğirdir Genç Girişimci İş Adamları Derneğinin ( EGİAD)’ın bu haftaki konuğu SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertan Beceren ve Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri oldu.

            Eğirdir pehlivan Restorantta gerçekleştirilen “Stratejik Düşüncenin Girişimciliğe Dönüştürülmesi Konferansı’na Eğirdir Genç Girişimci İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı Veli Gök, Eğirdir meslek yüksek okulu öğrencileri ve esnafın katılımı ile gerçekleşti.          

            Toplantının açılış konuşmasını yapan Eğirdir Genç Girişimci İş Adamları Derneği başkanı Osman Gök “ derneğimiz her hafta geleneksel olarak gerçekleştirdiği toplantımızın bu haftaki konuğu SDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertan Beceren hocamız oldu. Kendisine toplantıya katılımlarından dolayı çok teşekkür eder, sözü fazla uzatmadan mikrofonu hocamıza teslim etmek istiyorum” dedi.

            İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertan Beceren ise yaklaşık 4 saat süren konferansta öğrencilere özetle; “Başkalarının geleceğinizi inşa etmesine izin vermeyin, girişimci olun, el alem ne der diye düşünmeyin ve riske girmekten asla çekinmeyin” önerisinde bulunarak “Halkın deli dediğine, Hak Veli der” bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Zamanınızı iyi değerlendirin, geleceği değil anı düşünün ve yaşayın” önerisinde bulundu. “İş hayatında ve okul hayatınızda her zaman bir B planınız olmalı ve Ekonomiyi bilmezseniz iktisatçı olamazsınız”  şeklinde konuşan Beceren, toplantının sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı ve program sonunda dernek yönetimi ile toplu fotoğraf çektirerek salondan ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap