Ak Partili Seçmen Neden Tepkili...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Partili Seçmen Neden Tepkili...
Haberin Tarihi: 18.12.2013 09:12:00 - Okunma Sayısı:3214 defa okundu.

Günlerdir Isparta Kamyonunda 2014 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri Ak Partinin Isparta'da göstereceği adaya bağlı olduğu konusu çizildi yazıldı.

Ak Partili Seçmen Neden Tepkili...

 

            Günlerdir Isparta Kamyonunda 2014 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri Ak Partinin Isparta’da göstereceği adaya bağlı olduğu konusu çizildi yazıldı. Öyle ki; Sokakta kimi görsem kime belediye başkanlığı seçimi ile ilgili bir şey sorsam sözümü kestiler; daha dur Ak Partinin adayı belli değil diyorlardı. Anladım ki bu seçimlerde insanlar özellikle Isparta’da Partiye değil Partinin adayına  oy verecek.

            Öyle ki Ak Parti belediye başkan adayının açıklanacağı tarih de 2 defa ertelendi çünkü Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tabanın ve halkın sesi diyebileceğimiz eleştiriler gitti. Ancak Ak Parti Isparta’da İl Başkanı Nuri Uzaktaş ile yola devam etme kararı aldı.  Merakla beklenen Ak Partinin adayı açıklandıktan yeniden sokakta vatandaş ile esnaf ile malum siyaset sohbetleri yaptım ve ilk 10 kişiden duyduğum cümle şu oldu: “Yusuf Ziya Günaydın’a Hayırlı Olsun.”  Sohbet ettiğim kişilere sordum neden böyle diyorsunuz;  hepside “biz bizden birine oy veririz.  Ak Parti bu diretmeyi daha önce bir kere yaptı, ardından Bakanlar geldi Başbakan yardımcıları geldi hepside 2009 yılında bir hata yaptık tekrar yapmayacağız demişlerdi ama halka rağmen yine tepeden bir isim atadılar, mevcut il başkanı Aday Adayı bile olmadı eğer bir partide bir yere geleceksen önce aday olacaksın tırnaklarınla çabalaya çabalaya geleceksin tepeden inme olmaz” dediler. 

            Saadet Partisinin adayı Süleyman Çakan’a yine Halk arasında büyük bir rağbet var. Bunun yanında CHP Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı da yine sağ seçmenden oy alabilecek yapıda bir seçim politikası seyrediyor şu gün için, Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise halkın gözünde şimdiden yeninden belediye başkanı gibi.

            Sizlerle son bir iddiayı daha paylaşmak istiyorum.  Ak Parti Genel merkezinde Başbakan Ispartalı bir hem şehrimize ise  “Isparta’da ikinci bir yenilgi istemiyorum beni bu adaya siz yönlendirdiniz şayet  bu adayla seçimi alamasak ben gereğini yaparım” dediği de kulislerde dolaşan başka bir iddia.

            Yani değerli Ispartalılar şu an havadaki siyaset rüzgarı dönmese seçimlerin galibi belli gibi. Ne diyelim Isparta kazansın.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap