Eğirdir Triatlon Milli Takımına İyi Geldi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Triatlon Milli Takımına İyi Geldi...
Haberin Tarihi: 15.9.2018 14:27:57 - Okunma Sayısı:1078 defa okundu.

Triatlon Milli takımı Ohri'de ilk gün sonunda ilk 10'a girmeyi başarırken, sporcularımız 2 kez Milli marşımızı dinletme başarısında bulundu.

Eğirdir Triatlon Milli Takımına İyi Geldi...

          Makedonyanın Ohri kentinde düzenlenen Balkan Şampiyonası için Eğirdir'de kamp yaptıktan sonra ayrılan Triatlon Milli takımı Ohri'de ilk gün sonunda ilk 10'a girmeyi başarırken, sporcularımız 2 kez Milli marşımızı dinletme başarısında bulundu.

          Eğirdir Belediyesinden yapılan açıklamada " Eğirdir'de Kamp yapan Triatlon Milli Takımımız Bu Sabah Ohri'de 2 kez İstiklal Marşımızı dinletirken, Tüm Sporcularımız İlk 10'a girmeyi başarmıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Balkanların Yıldızı Türkiye

      Makedonya’nın Ohrid şehrinde dün başlayan ve triatletlerimizin ilk kez bugün sahneye çıktığı Balkan Şampiyonası’ndan beklediğimiz güzel haberler gelmeye başladı.

       Sabah koşulan yarışlarda Yıldızlar kategorisinde sporcularımız büyük bir başarıya imza attı. Performanslarıyla rakiplerine net bir üstünlük sağlayan sporcularımızdan Almira Sarıtaş kızlarda, Emir Aracı ise erkeklerde şampiyon oldu. Yine erkeklerde bronz madalya alan Hakan Tunç, bu kategoride kürsü yapan diğer bir oyuncumuz oldu.

        İstiklal marşımızı sabah seansında üst üste iki kez çaldırarak adeta ezberleten şampiyonlarımızın yanı sıra sporcularımız kızlarda 8.’lik ve 9.’luk; erkeklerde 4.’lük, 5.’lik, 6.’lık, 7.’lik, 9.’luk elde etme başarısı gösterdi.

        Bu sonuçlara göre 6 Balkan ülkesinden toplam 35 sporcunun katıldığı yarışlarda tüm sporcularımız ilk 10’a girmiş oldu. Tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap