Elmaspor sezonun açılış maçında TOFAŞ'ı Ağırlayacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Elmaspor sezonun açılış maçında TOFAŞ'ı Ağırlayacak
Haberin Tarihi: 2.10.2018 12:16:25 - Okunma Sayısı:1357 defa okundu.

Tarih: 06 Ekim 2018 Cumartesi - Yer: Eğirdir Kapalı Spor Salonu - Saat: 14:00

Elmaspor sezonun açılış maçında TOFAŞ'ı Ağırlayacak

İlimizin profesyonel voleybol liglerindeki tek temsilcisi olan Eğirdir Elmaspor sezonun ilk maçında kendi sahasında Tofaş Spor Kulübünü ağırlayacak. 

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi A grubunda mücadele eden temsilcimiz Eğirdir Elmaspor ligin ilk maçında 06 Ekim 2018 Cumartesi günü Eğirdir Kapalı Spor Salonunda Saat: 14:00'de zorlu rakibi Tofaş Spor kulübünü ağırlayacak.

Yepyeni bir kadro ile yeni sezona başlayacak olan temsilcimiz Elmaspor bu yıl, 12 transfer yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.  Kulüp Başkanı Abdullah Turan yaptığı açıklamada "Yönetimi aldığımız günden bu yana çok çalışıyoruz. Kulüpte düzeltilmesi gereken eksikliklerimizi, tesis ve yemek problemlerimizi çözdük. Yeni sezona genç, dinamik bir kadro ile giriyoruz. Mehmet hocamızla yola devam etme kararı aldık. Galatasaray, Alanya Belediye ve Plaj Milli takımından da oyuncularımız var. Bu yıl hedeflerimize ulaşabilecek bir kadro hazırladık. Bu hafta sonu ligde Tofaş Spor kulübü ile ilk maçımıza çıkacağız. Sporcularımıza başarılar diliyorum. Hafta boyumca iyi hazırlandık, bu maçtan galibiyetle ayrılıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tüm halkımızı maçlarımıza bekliyoruz, Biz bir olunca Eğirdir oluyoruz" ifadelerini  kullandı. 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap