Türkiye Kosova Dostluk Sergisi öncesi Başkan Şengöl'e ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türkiye Kosova Dostluk Sergisi öncesi Başkan Şengöl'e ziyaret
Haberin Tarihi: 15.10.2018 15:13:52 - Okunma Sayısı:1471 defa okundu.

Kosova'dan ilçeye gelen sanatçı Agim Krasniqi,  Bir Kitap Bin Dost Genel Yayın Yönetmeni İlhan Özdemir ve Bir Kitap Bin Dost yazarları ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şengöl'ü ziyaret ettiler.

Bizim Eğirdir Platformu, Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçıları'ndan oluşan topluluk Eğirdir Belediyesi'nin destekleriyle yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Türkiye Kosova Dostluk Sergisi, Sakin Şehir (cittaslow) Eğirdir'de  16 Ekim Salı günü saat 16:30'da açılacak. Sergi öncesi Eğirdir'e gelen misafirler Uluslararası Ada Ülkesi Sanatçılarından Keziban Ertuğrul Yıldırım'ın önderliğinde Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler.

Kosova'dan ilçeye gelen sanatçı Agim Krasniqi,  Bir Kitap Bin Dost Genel Yayın Yönetmeni İlhan Özdemir ve Bir Kitap Bin Dost yazarları ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şengöl'e misafirperverliğinden dolayı ve etkinliğe verdiği destekten ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, bu tür organizasyonlara Belediye olarak her zaman destek olduklarını belirtti. Eğirdir'in her alanda reklamını yapmaya bir fazla tanımak için çaba sarf etmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Şengöl ziyaretten dolayı misafirlere teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap