Yaş Sebze ve Meyve Fuarı İstanbul'da Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yaş Sebze ve Meyve Fuarı İstanbul'da Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 15.1.2014 09:48:00 - Okunma Sayısı:3964 defa okundu.

Alternatif ve modern üretim teknikleri ile tarımın yaygınlaştırılması, üreticilerimizin bilinçlendirilerek güçlendirilmesi ve pazara ulaşım kapasitelerinin geliştirilmesi için Türkiye Fresh Yaş Sebze ve Meyve Fuarı 10-11-12 Ocak 2014 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy Fuar Merkez'inde yapıldı.

Yaş Sebze ve Meyve Fuarı İstanbul’da Gerçekleştirildi

 

            Alternatif ve modern üretim teknikleri ile tarımın yaygınlaştırılması, üreticilerimizin bilinçlendirilerek güçlendirilmesi ve pazara ulaşım kapasitelerinin geliştirilmesi için Türkiye Fresh Yaş Sebze ve Meyve Fuarı 10-11-12 Ocak 2014 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy Fuar Merkez’inde yapıldı.

            Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İstanbul’da düzenlenen fuarda stand açılarak Isparta İlimizde yetişen ve üretimi yapılan ürünlerin tanıtımını yaptı. Fuarda büyük ilgi gören Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün standında öncelikli olarak Isparta Elması, Isparta Gül Ürünleri, El Yapımı Minyatür Halıcılığı ve Isparta’da yetişen işlenmiş su ürünleri yer aldı. Fuara büyük ilgi gösteren İstanbul halkı ve diğer İllerden gelen binlerce kişiye ikramda bulunarak Isparta’nın değerleri olan ürünlerin tanıtıldığı stantta görevli Isparta İl Müdürlüğü Teknik Personeli tarafından teknik bilgiler de aktarıldı.

            Fuarda büyük ilgi gören Isparta’da yetişen ürünler ile renk katan İl Müdürlüğü standı binlerce kişiye ulaştı. Fuara; Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk ŞÖLEN, Isparta  Ticaret Borsası Başkanı Ahmet ADAR, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Ticaret Odası Meclis Başkanı Osman ŞAHLAN ve ITB  Yönetim Kurulu Üyesi Osman GÖK’de bizzat katıldılar. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk ŞÖLEN “emeği ve bilgisi ile destek veren İl Müdürlüğümüz Personellerine, teşhir ve ikram edilen ürünlerin temininde desteklerini esirgemeyen tüm üretici ve esnaflarımıza, Eğirdir MARİM Müdürü İsa Eren'e, standımızı ziyarette bulunarak bizleri onurlandıran ziyaretçilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap