EĞİRDİR RENKLENDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR RENKLENDİ
Haberin Tarihi: 2.5.2013 10:05:00 - Okunma Sayısı:1972 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'in dilinden düşürmediği "Bisiklete Binelim, Eğirdir'i Gezelim" sloganı hayat buldu.

EĞİRDİR RENKLENDİ

 

BAŞKAN ÖZMERAL; “BİSİKLETE BİNELİM, EĞİRDİR’İ GEZELİM”

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in dilinden düşürmediği “Bisiklete Binelim, Eğirdir’i Gezelim” sloganı hayat buldu.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ilçeye gelerek bisiklete binen misafirlerle birlikte bisiklet üzerine çıktı. Başkan Özmeral, Selçuklu Şehri Eğirdir’in tarihî ve kültürel varlıklarının yanı sıra doğal güzelliği ile de ön planda olduğunu belirtti.

            “Eğirdir Bir Hazinedir, Kıymeti Bilinmelidir” diyen Başkan Özmeral, “İlçemize gelen bütün misafirlerimize söylüyorum. Bisiklete Binelim, Eğirdir’i Gezelim. Hem sağlık, hem spor, hem tanıtım, hem ekonominin canlanması bakımından bisikletler Eğirdir’imiz için paha biçilemez bir nimettir” dedi.

            Eğirdir’de 4 yıl içersinde bisikletleri kiraya veren işyerlerinin gün geçtikçe arttığının görüldüğünü belirten Başkan Özmeral, “Eğirdirli esnaflarımız bisiklet turizminin gelişmesiyle birlikte yeni işyerlerini açtılar ve bisikletleri kiraya veriyorlar. Önceleri Belediye olarak biz yapalım diye düşünüyorduk, teşvik maksadıyla ücretsiz yapacaktık. Esnaflarımız işi sahiplenince biz de Belediye olarak onları teşvik ederek desteklemiş olduk. Bundan sonra da bu zincirin halkalarının gittikçe çoğalacağını hep birlikte göreceğiz. Eğirdir’e gelmeyi planlayan bütün vatandaşlarımıza buradan tekrarlıyorum. Eğirdir’e gelecekseniz, Bisiklete Binelim, Eğirdir’i Gezelim diyeceksiniz.” dedi.

            Saati 3 TL’den başlayan fiyatlarla kiraya verilen bisikletlerle bilhassa Isparta’dan gelen öğrenci ve gençler göl kenarında zevk alarak bisikletlere binip baharın tadını çıkarıyorlar. Başkan Özmeral, Yeşilada yol güzergahında ve göl kıyısında bisiklet binenleri gördüğünde onlarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap