O. NURİ ÖZMERAL ÇİZİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,O. NURİ ÖZMERAL ÇİZİLDİ
Haberin Tarihi: 1.2.2014 19:35:00 - Okunma Sayısı:4128 defa okundu.

AK PARTİ VELİ GÖK İLE DEVAM DEDİ!..

O. NURİ ÖZMERAL ÇİZİLDİ

AK PARTİ VELİ GÖK İLE DEVAM DEDİ!..

            30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Isparta ilçelerinde belediye başkanlığı için aday olacakların isimleri, geçtiğimiz Cuma gecesi açıklandı.

            Aylardır gündemi oluşturan Ak Parti Isparta İlçeleri Belediye Başkanlığı adayları’nın isimleri Cuma gecesi saat 22:30’da Ak Parti’nin resmi internet sitesinde yayınlanırken, adayların isimleri anında sosyal medyada açıklandı ve paylaşıldı.

            Bilindiği üzere 30 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Eğirdir Belediye Başkanlığı için mevcut Başkan O. Nuri Özmeral, yanı sıra hemşehrilerimiz Veli Gök, Mazlume Findos, Hasan Avcu, Mustafa Baş ve İbrahim Arısu aday adaylığını ilan etmiş, AKP Genel Merkezi son bir ay öncesi mevcut Başkan O. Nuri Özmeral, Veli Gök ve Mazlume Findos isimleri üzerine yoğunlaşmış ve çeşitli anketlerle adayını belirlemeye çalışmıştı.

 

O. NURİ ÖZMERAL’İN İSMİ ÇİZİLDİ

            30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti pekçok il, ilçe ve beldede mevcut belediye başkanlarıyla “YOLA DEVAM” derken, Eğirdir’de beş yıl görev yapmış mevcut başkan O. Nuri Özmeral’in isminin çizilmesi manidar karşılandı. Eğirdir Belediye Başkanlığı için tekrar aday olmak isteyen mevcut başkan O. Nuri Özmeral’in adaylık için aşırı çaba harcadığı, partinin ileri gelenleri yanısıra etkili kişilerle görüşüp destek istediği, ancak başarılı olamadığı iddia edildi.

            Her önüne gelenle, her ziyaretine gidenle fotoğraf çektirmesi ve fotoğrafların altını doldurarak kendi kendine başarılı olduğunu zannettiği iddia edilen O. Nuri Özmeral’in adaylıktan çizilmesi bazı hemşehrilerimiz tarafından şaşkınlık ve bir o kadar da memnuniyetle karşılandı.

 

TEKİN BAYRAM YALVAÇ ADAYI!...

            30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Yalvaç İlçesi adayı da merak konusu olmuştu.

            Yapılan resmi açıklama ile Ak Partinin Yalvaç’ta geçen dönem Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilen mevcut Başkan Tekin Bayram’ı aday göstermesi büyük süpriz olarak nitelendirildi.

 

Ak Parti Isparta ili ilçeleri adayları şöyle:

Aksu: Adnan Demir

Atabey: Tevfik Atasoy

Eğirdir: Veli Gök

Gelendost: Mehmet Sezgin

Gönen: Ahmet Doğan

Keçiborlu: Yusuf Murat Parlak

Senirkent: İbrahim Erol Durmuş

Sütçüler: Mustafa Üstün

Şarkikaraağaç: Bayram Aydemir

Uluborlu: Mehmet Ünverdi

Yalvaç: Tekin Bayram

Yenişarbademli: Yaşar Gençer

Tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap