EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENGÖL:

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENGÖL:
Haberin Tarihi: 7.2.2014 10:25:00 - Okunma Sayısı:4798 defa okundu.

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENGÖL: BEN ADAYLIK İÇİN AKP'YE BAŞVURMADIM; BANA DA AKP'DEN KİMSE GELMEDİ."

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞENGÖL: “BEN ADAYLIK İÇİN AKP’YE BAŞVURMADIM; BANA DA AKP’DEN KİMSE GELMEDİ”

Özel Haber: İlhan ŞİMŞEK

 

 

            Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, kapalı salon toplantılarını sürdürüyor. Her toplantıda bir bomba patlatan Ömer Şengöl bu kez kendisi hakkında dedikodu yapanları boşa çıkaran bombasını patlattı:

            “Sayın Eğirdirliler, duyuyoruz ki benim hakkımda her gün yeni spekülasyonlar çıkarılıyor. 

            Ben daha önce AKP teşkilatına gidip “Beni AKP’den aday gösterin!” demişim. Yok böyle bir şey arkadaşlar! Hepsi uydurma!.. Ne ben AKP’ye gittim ne de AKP’den bana teklifte bulunan oldu. Bunların hepsi boş laf!.. İşte ben buradayım; telefonumda yanımda!.. Alın inceleyin, yanıma öyle gelin. Bu laflarla, şu salonda görülen kalabalığı parçalayamazlar. İşimiz ve gücümüz Eğirdir’dir arkadaşlar!..”

            Daha önceki toplantılarda halkın kalabalığına cevap veremeyen parti binasından sonra gelinen Spor Lokali’nin de vatandaşı almadığı görüldü. Ağzına kadar hınca hınç dolu olan salonun dış merdivenlerini dolduran vatandaşlara Ömer Şengöl Bey ikinci bombayı patlattı: “Arkadaşlar, içimizde her kesimden, her siyasî görüşten insanların bizi dinlemeye geldiklerini görüyorum; memnun oluyorum. Bu iyi yolda olduğumuzu gösterir. Ancak dış mihraklar, bizim bu beraberliğimizi çekemeyen bazı kişiler arkadaşlarımıza iftira yolu ile çamur atmaya başladılar. Geçenlerde bir gazetede, Eğirdir’de tanınmış bir isim olan ve şimdi gazetecilik yapan değerli öğretmen arkadaşımıza “Komünistlik” gibi yakışıksız çamur yapıştırmaya çalışıyorlar. Öyle söyleyenleri şiddetle kınıyorum. CHP adayı Adem Kayan’ın söyledikleri tamamen yalan. Bu gibi söyleyişler bizi parçalamaya dönük hareketlerden başka bir şey değildir. Başaramazlar, çünkü bir yumruk gibi sımsıkı birbirimize bağlıyız.”

            Bunları söyleyerek Eğirdir seçmenine sahip çıkan Başkan Adayı Ömer Şengöl, Mevlana’nın “Gel, gel; ne olursan ol yine gel!..

            İster kâfir, ister Mecusi, ister puta tapan ol, yine gel!..

            Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir.

            Tövbeni yüz kere bozmuş olsan da yine gel!..” dizelerini okuyarak kapının her Eğirdirliye açık olduğunu ifade etti.

            Üç dönem belediye başkanlığı yapan ve 15 yılını başkanlık yolu ile Eğirdir’e veren Ömer Şengöl, geride kalan 15 yıl içinde Eğirdir’e hangi hizmetleri yaptığını tek tek anlattı. Eğitimden; 3000 adet konut yapımından; yol ve su işlerinden; alt yapı çalışmalarından; binlerce ağaç dikiminden, şu andaki bütün yeşil alanların kendi eseri olduğundan; üç futbol sahası yaparak Eğirdir spor turizmini geliştirdiğinden; barakadan modern bir otogar yapımından; Eğirdir’in can damarlarından Yeşilada’nın çevre düzenlemesinden ve  Baba Sultan’dan başlayıp Eğirdir’i Yeşilada’dan çevreleyerek hastane önüne kadar giden kıyı korumayı anlattı. Kıyı parçalanmasını kayalarla doldurup göle zarar verilmeden yapılan bu çalışmanın bugünkü fiyatı ile 25 milyon lira tutacağını söyleyen başkan diğer icraatlarını da detayları ile anlattı.

            “Sayın Eğirdirliler, görüyoruz ki bugün yapılan hiçbir şey yok. Hep benim yaptıklarımla ve geçmiş başkanlar tarafından yapılanlarla Eğirdir ayakta durmaya çalışıyor. Hükümeti arkamıza alacağız deyip halkı aldatanların Eğirdir’e şu beş sene içinde kazandırdığı doğru dürüst bir şey yok. Varsa o da asansörlü tuvalet. Her işimiz bitti de işimiz asansörlü tuvalete kaldı. Tam bir burjuvazi anlayışı. Bu anlamda, “Ayranımız yok içmeye, asansörle gideriz s…..ya.” sözünü unutmamalıyız.

            Sözlerini burada bitiren Ömer Şengöl’e salonu dolduran onlarca kişi tarafından yoğun bir alkış koptu.           

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap