CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI
Haberin Tarihi: 15.2.2014 18:44:00 - Okunma Sayısı:4054 defa okundu.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Adem Kayan 15 Şubat 2014 Cumartesi günü seçim bürosunu açtı.

CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

            30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Adem Kayan 15 Şubat 2014 Cumartesi günü seçim bürosunu açtı.

            Essan işhanı 1’nci katında gerçekleşen açılış törenine; CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Gökçehöyük Belediye Başkanı Veli Demirbilek, Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, Gelendost Bağıllı Belediye Başkanı Bayram Albayrak, Gelendost Yaka Belediye Başkanı İbrahim Perçin, CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan, Eğirdir İlçe Başkanı Fatih Akalın, Isparta ve Eğirdir Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri ile partililer katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende protokol konuşmaları yapıldı.

            İlk konuşmayı yapan CHP Eğirdir İlçe Başkanı Fatih Akalın “Bugün burada Cumhuriyet Halk Partimizin Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan’ın seçim bürosunun açılışını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Seçim büromuz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

            Daha sonra CHP Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Münevver Yıldız Güner, Reyhan Üstün, CHP Isparta Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan da birer konuşma yaptılar.

            Törende bir konuşma yapan CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan ise özetle: “Biz bu seçim bürosunda yapacaklarımızı anlatacağız, Halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Eğirdir’deki geri kalmış belediyecilik anlayışını değiştireceğiz. Biz modern bir kadro oluşturduk. Eğirdir’de ilkel belediyecilik sürmektedir. Biz ilkel belediyecilikten modern belediyeciliğe atlayacağız. Bizim 50’nin üzerinde projelerimiz var. Eğirdir’de doğasıyla, tarihiyle, sosyal dokusuyla bir kent kültürü oluşturacağız. Herkes Eğirdir’e gelecek, Eğirdir Büyük Eğirdir olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

            CHP’nin seçim bürosunun açılışında son olarak konuşan CHP İl Başkanı Vedat Şenol: “Öncelikle bizi seçim bürosunun açılışına davet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.  Türkiye çok anormal bir dönemden geçiyor.  Türkiye 11 yıldır AKP tarafından sömürülüyor. Türkiye Cumhuriyetinin 90 yıldaki bütün birikimleri satılmış, özelleştirme adı altında yandaşlarına verilmiştir. Son 11 yılda yaşadığımız olayları hiçbir dönemde yaşamadık. Bunların hesabı mutlaka sorulacaktır. Atalarımız bu Cumhuriyeti kanlarıyla kurdular. Türk milleti ayağa kalkmak zorundadır. Böylesi bir olayda tavır koyan CHP Genel başkanına fezleke düzenlenerek meclise gönderilmektedir. Önümüzde yerel seçim var, 30 Mart seçimi AKP iktidarının yıkılışını CHP çıkışını simgeliyor. CHP Büyükşehirler başta olmak üzere, İlçelerde, beldelerde, İllerde Isparta’da en üst düzeyde çalışmalarla belediyeleri alacaktır. Eğirdir seçim büromuzun hayırlı olmasını diliyorum. Kadın Kolları, gençlik kolları hep birlikte en üst düzeyde çalışacağından eminim bunun için hepinizi göreve davet ediyorum” dedi. 

            Konuşmaların ardından CHP’nin seçim bürosunun açılışı yapıldı.

            Saat 15:00’de de CHP’den İl Genel Meclisi Üyesi adayı olan Çay Köyü Muhtarı Musa Günel’in seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap