ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU EĞİRDİR'E GELİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU EĞİRDİR'E GELİYOR
Haberin Tarihi: 27.2.2014 09:56:00 - Okunma Sayısı:3517 defa okundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 28 Şubat 2014 Cuma günü bir dizi temel atma ve açılış törenine katılmak üzere ilçemize gelecek.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU EĞİRDİR’E GELİYOR

 

            Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 28 Şubat 2014 Cuma günü  bir dizi temel atma ve açılış törenine katılmak üzere ilçemize gelecek.

            Bakan Eroğlu, ilçemizi ziyaretlerinde AK Parti Eğirdir İlçe Seçim Bürosunun da açılışını yapacak.

            Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 28 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Hükümet Meydanında halka hitap edecek, saat 17.00’de Halk Bankası yanında bulunan AK Parti Eğirdir İlçe Seçim Bürosunun açılışını yapacak. Açılışa Bakan Eroğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Isparta AK Parti il ve ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili katılacak.

            AK Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun ilçemizde AK Parti Seçim Bürosunun açılışının yanı sıra çeşitli projeler için temel atma törenine de katılacağını bildirdi.

            Gök, Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını, hep birlikte büyük başarılara imza atıldığını ve bu pastadan İlçemizin  de pay alması gerektiğini belirterek “halkımızın desteği ve takdiri ile 30 Mart’ta emaneti teslim aldığımız takdirde Eğirdir ilçesine yapılacak hizmetleri ve projeleri hayata geçirebilmek için gece gündüz var gücümüzle çalışılacağız” dedi.

            Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun açılışını yapacağı ve temelini atacağı projeler şunlar:

            - Eğirdir Sorkuncak Göleti ve Sulaması

            - Eğirdir Yukarı Gökdere göleti ve sulaması

            - Eğirdir İlçe Merkezi 2. Kısım Taşkın Koruma Tesisi

            - Eğirdir Ağılköy Köyü Taşkın Koruma Tesisi.

            Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök “28 Şubat 2014 Cuma günü saat 16.00’da tüm halkımızı Hükümet Meydanındaki törene ve Saat 17:00’de Halk Bankası yanında açılacak olan AK Parti Seçim Bürosu nun açılışına davet ettiklerini bildirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap