Veli Gök'ün Seçim Bürosunun Açılışını Bakan Eroğlu Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Veli Gök'ün Seçim Bürosunun Açılışını Bakan Eroğlu Yaptı
Haberin Tarihi: 28.2.2014 22:38:00 - Okunma Sayısı:3876 defa okundu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkanlığına aday olan Veli Gök'ün Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı.

Veli Gök’ün Seçim Bürosunun Açılışını Bakan Eroğlu Yaptı…

            30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığına aday olan Veli Gök’ün Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı.

            Bir dizi açılışlar yapmak üzere ilçemize gelerek  bizleri onurlandıran Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindeki heyet Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök’ün de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.                        

            Açılış öncesi protokol konuşmaları yapıldı.

            İlk önce söz alan Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Dinçer “Sayın Bakanımızın Eğirdir’i teşrifleri bizleri çok mutlu etmiştir. Bizlere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Ak Partimizin adayı Veli Gök kardeşimizin her zaman yanındayız. Çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

            Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun ise; “Bugün bu kalabalığı gördükten sonra iş bitmiştir diyorum. Isparta’mızda 22 tane belediyemiz var. İnşallah hepsini Ak Partimiz kazanacak. 30 Mart’ta yapılacak seçimde bunu bütün gücümüzle göstereceğiz. Bu dönemde bezirganlık dönemi bitmiştir. Bu dönemde hizmet dönemi başlamıştır. Eğirdir oy hırsızlığına inanacak mı? Bu güzel tabloyu gördükten sonra Eğirdir gerçekten değişecektir. 2009 seçiminde Ak Parti Belediyeciliğini kazanmıştık. Bu bir değişimdir. Yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımıza da bütün desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Isparta yepyeni bir vizyon oluşturacak. İnşallah bunda da zaferle sonuca ulaşacağız. Ben Veli Bey ve ekibine şimdiden başarılar diliyorum. Seçim bürosunun da hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

            Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök ise; “Isparta’mızın mavi rengi olan Eğirdir’imizin 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerinin sevk ve idare edileceği seçim koordinasyon merkezimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Güzel Eğirdirimizin belediye başkan adayı olarak Eğirdir halkımızla birlikte iktidarımızın katılımcı belediyecilik, kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik, çevre dostu belediyeciliği, hizmet belediyeciliği misyonu ile güzel çalışmalara imza atacağımızı çok iyi biliyorum. Belediyecilik bizim işimiz, Ak Parti’nin Ak kadrolarının işidir. Çünkü biz belediyecilikte destanlar yazmış, Genel Başkan ve Başbakanımızın neferleriyiz.

            Sayın Başbakanımızın önderliğinde Bakanlarımızın desteği ve milletvekillerimizle birlikte gerçekleştirecek olduğumuz projelerle Eğirdirimize layık olan çalışmalara imza atacağımızı şimdiden görüyorum. Mevcut Ak Parti belediyecilik hizmet kervanına Eğirdir halkımızın desteğini tekrar alarak devam edeceğiz. Bu konuda Eğirdir halkının bizleri yalnız bırakmayacağına dair inancımız tamdır.

            Çıkmış olduğumuz bu kutsal yolculukta Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, sayın Bakanımızın programının yoğun olduğunu bildiğim için sözlerimi fazla uzatmadan hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

            Ak Parti seçim koordinasyon merkezinin açılış töreninde son olarak bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da şunları ifade etti: “Bu coşkuyu görünce gerçekten büyük bir gurur duydum. 30 Mart seçimleri her seçimden daha önemli. Çünkü Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler var. İnşallah bu gücümüzü 30 Mart’ta siz aziz milletimizle birlikte bir kez daha göstereceğiz. Oy oranını arttırmamız lazım.  Bizler öyle projeler yapıyoruz ki bazıları bunu rüyalarında bile göremezler. Isparta Belediyesinin mevcut başkanının Isparta’ya ve Eğirdir’e bir çivi bile çakacak gücü yok, ama bizim var…

            Ben buradan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Eğirdir’e ne hizmet edilecekse, bunun hepsinin sözünü buradan veriyorum. Eğirdir’i çiçek gibi yapacağız. Bizler Isparta’ya ‘Göller ve Güller Diyarı’ diyorduk. Bundan sonra bununla birlikte ‘Göletler Diyarı’ da diyeceğiz.

            İnşallah her şey Isparta için, her şey Eğirdir için olsun. Veli Bey kardeşimize ve ekibine gönülden başarılar diliyorum”.

            Protokol konuşmalarının ardından yapılan dua ile Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök’ün seçim koordinasyon merkezinin açılışı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirildi.

            Seçim koordinasyon merkezinin Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök ve ekibine hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap