Kahraman Komandolar, Gösterileri ile İzleyenleri Mest Ettiler...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kahraman Komandolar, Gösterileri ile İzleyenleri Mest Ettiler...
Haberin Tarihi: 7.3.2014 12:25:00 - Okunma Sayısı:5728 defa okundu.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Eğirdir'e Gelişinin 84'ncü yıldönümü dolayısıyla Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığının kahraman komandoları tarihi Eğirdir Tren Köprüsü üzerinde gösteriler yaparak izleyenleri adeta mest ettiler.

Kahraman Komandolar, Gösterileri ile İzleyenleri Mest Ettiler…

 

            Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Eğirdir’e Gelişinin 84’ncü yıldönümü dolayısıyla Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığının kahraman komandoları tarihi Eğirdir Tren Köprüsü üzerinde gösteriler yaparak izleyenleri adeta mest ettiler.

            Kahraman komandolar tarihi köprü üzerinde örümcek yürüyüşü, kalça üzerinde iniş ve ip üzerinde yürüyüş yaparak izleyenler tarafından büyük bir beğeni ve alkış aldı.

            Eğirdir Dağ Komando Okulu’nun gösterileri 6 Mart Atatürk’ün Eğirdir’e gelişinin 84’ncü yılı kutlamalarında ayrı bir renk kattı.

            Gösterilerin ardından yine Dağ Komando Okulu’nun su altı timleri, kayak timleri, silah ve araçlarının da tanıtımı yapıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap