ÖMER ŞENGÖL'DEN BOMBALAR!..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÖMER ŞENGÖL'DEN BOMBALAR!..
Haberin Tarihi: 7.3.2014 12:40:00 - Okunma Sayısı:4164 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, Eğirdir Gençlik Lokali'nde büyük bir kalabalık önünde yapacaklarını anlattı.

ÖMER ŞENGÖL’DEN BOMBALAR!..

“-Pınarpazarı Kooperatif Evlerinin Tapuları Verilecek,

-Eğirdir Doğalgazının Teminatı Benim,

-TOKİ Evleri Yapılacak,

-Göktaşlıların Tapuları Verilecek,

-Benim AKP’ye Geçmek Gibi Bir Düşüncem Yok!..”

 

Özel Haber:

İlhan ŞİMŞEK

 

            Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, Eğirdir Gençlik Lokali’nde büyük bir kalabalık önünde yapacaklarını anlattı. “Efsane Başkan” sloganıyla salona giren Ömer Bey’e tezahürat had safhadaydı.

            Ömer Bey’in en önemli ve can alıcı noktaları Eğirdir ile ilgili söyledikleriydi. Değişik konular üzerinde konuşan Ömer Bey’in söylediği yukarıdaki dört madde büyük alkış aldı.

            PINAR PAZARI KOOPERATİF EVLERİ’NİN TABULARI VERİLECEK

            Ömer Şengöl:  “Yılan hikayesine dönen Pınarpazarı Kooperatif Evleri’nin tapuları hak sahipleri tarafından hak edilmiş olmasına rağmen şimdiki belediye Başkanı O. Nuri Özmeral tarafından bir türlü cesaret gösterilip verilememiştir. Aksine bu kooperatif evleri yıllarca oyalanmış ve O. Nuri Özmeral tarafından belediyeye her ev için beş bin lira istenmesi yoluyla kaynak olarak değerlendirilmiştir.                            

            Konunun tek çözümü benim. Bu evlerin tapularının verilmesinde hiçbir sakınca yoktur. Başkanlığa oturduğum ilk günlerin ilk toplantılarında tapuları davullu zurnalı bir biçimde hak sahiplerine vereceğim.”

            Konuşmanın bu bölümünde Ömer Şengöl, şimdiye değin üvey evlat muamelesi gören Göktaşlıların da ev tapularının verilmesi gayreti içinde olacağını söyledi.

            EĞİRDİR’E GELECEK

            DOĞALGAZIN TEMİNATI BENİM

            Bilindiği gibi Eğirdir’e getirilmesi düşünülen doğalgaz konusu 2013 yılının son aylarında yeterli sayı (6000 elektrik abonmanı) bulunamadığı için gündemden düşmüştü. Ancak daha sonra kaymakamlığın girişimleri ile bu hak Eğirdir’e yeniden kazandırıldı. Abonman sayısı da 6000 yerine 2736 olarak belirlendi. Her abonmanın 335 lira yatırması gereken bu hak 31 Haziran 2014 tarihinde son bulacak.

            Bu konuda Ömer Şengöl şunları söyledi: “Sayın Eğirdirliler, Eğirdir’e gelmesi düşünülen doğalgazın teminatı benim!.. Şayet oylarınızla beni seçerseniz doğalgaz için gereken dokuz milyon lirayı ben bulur yatırırım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Eğer Eğirdir Belediyesi, halkını böyle bir fırsattan yararlandıramayacaksa kapısına kilit vursun daha iyi!.. Biz belediyecilik yapmak üzere göreve talibiz. Biz para, ille de hükümetten gelecek diye beklemeyiz. Bundan önce üç dönem belediye başkanlığı yaptım. Her seçilişimde de hükümetlere ters düştüm. Ama şu anda gördüğünüz birçok şeyi hükümetlerin yardımı olmadan yaptım. Gene de yaparım. Belediyecilik yaratma işidir; belediyecilik cesaret işidir; belediyecilik girişimciliktir. Eğirdir belediyesi dokuz milyon lirayı ödeyemeyecek bir belediye değildir. Benim arkamda Eğirdirli var; benim arkamda kendini Eğirdir’e hasretmiş ekibim var.  Eğirdirliler korkmasınlar, hemen Ziraat Bankası’na gitsinler, paralarını yatırsınlar. Gerisini ben hallederim. Ancak beni düşündüren paranın yatırılmasından sonra doğalgaz şirketinin Eğirdir’e ne zaman hizmet vereceğidir. İnşallah onu da en kısa zamana çekeriz!..”

            TOKİ EVLERİ YAPILACAK

            Ömer Şengöl, TOKİ Evleri ile ilgili düşüncelerini de paylaştı. Eğirdir’de TOKİ Evleri için müsait arsaların var olduğunu vurguladı. TOKİ Evleri için de vatandaşların şimdiden sıraya girmesini istedi. Bu nedenle de 1+1, 2+1, 3+1 şeklindeki taleplerin karşılanacağını söyleyen Ömer Şengöl evi olmayanların TOKİ Evleri ile ev sahibi olabileceklerini anlattı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap