Ak Kadro 8 Mart Kadınlar Gününde Biraraya Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Kadro 8 Mart Kadınlar Gününde Biraraya Geldi
Haberin Tarihi: 8.3.2014 16:17:00 - Okunma Sayısı:3979 defa okundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanlığınca Kervansaray düğün ve toplantı salonunda tanışma ve eğlence etkinliği düzenlendi.

Ak Kadro 8 Mart Kadınlar Gününde Biraraya Geldi

            8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanlığınca Kervansaray düğün ve toplantı salonunda tanışma ve eğlence etkinliği düzenlendi.

            Etkinlikte; Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök, Belediye Meclisi Üye Adayları Mustafa Erhan Savran, Ahmet Hamdi Takır, Müslahattin Yaman, Mehmet Eray Uslu, Mustafa    Özer, Doğan Şenol, Kadriye Kartal, Özcan Gök, Mustafa Selek, Ahmet Bulucu ile İl Genel Meclisi Üyeliği Adayları: Mustafa Baş, Mehmet Sert ve Arif Üzmen tanıtıldılar.    

            Eğlence etkinliği öncesi protokol konuşmaları yapıldı. İlk önce söz alan Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer “Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimde ilçemizden 6 tane aday çıktı. Ama genel merkezimiz Veli Bey’i aday gösterdi. Bu bir görev değişikliğidir. İlçe teşkilatı olarak Veli Bey’in yanındayız. Kazanması için de elimizden geleni yapacağız. Bu işler nasipse oluyor. İnşallah kazanıp Belediyeyi hep birlikte yürüteceğiz.  Kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Beyza Dişbudak “Kadın Hakları” isimli şiiri okudu.

            Daha sonra Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök de konuşma yaptı.

            Gök özetle şunları dile getirdi: “Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tüm dünyaya, ülkemize ve Eğirdir’li kadınlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Analarımızın, bacılarımızın, eşlerimizin yeri bizde hep farklıdır. Sizleri yılda bir kez hatırlamak değil, her gün sizlerin varlığını hatırlamak gerekir. Kadın haklarını herkesin savunması gerekir. Bizlerin başı sıkıştığında hep bir omuz ararız. Sizlerin çok zor bir mesleği var. 24 saat mesainiz hiç bitmiyor. O yüzden sizlere çok teşekkür ediyoruz.

            30 Mart’ta demokrasinin gereği Belediye Başkan Adayımızı, Belediye Meclis Üyelerimizi, İl Genel Meclis Üyelerimizi ve muhtarlarımızı seçeceğiz. 30 Mart’ta herkes elini vicdanına koyup 5 yılı düşünerek ona göre oylarımızı atmalıyız. Güzel bir vizyon belirleyip, geleceğimiz çocuklarına güzel eserler bırakalım. Bu bir nöbet değişimidir. Biz de 5 yıl ekibimizle çalışmak istiyoruz. Hayat kalitemizin artması lazım” dedi.

            Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Eğirdir Belediyesini kazandıkları takdirde Eğirdir’e yapacakları projeleri; “Eğitim ve sosyal faaliyet imkanları, 75 yataklı hastane, Tarım ekonomisi geliştirilecek, Turizm gelişecek, Eğirdir-Akpınar arası Teleferik, kıyı şeritleri, Toki, kentsel dönüşüm, kapalı pazar, doğalgaz, Adliye-Emniyet Binası ve Yurt.” başlaıkları altında değerlendirdi.

            Veli Gök’ün konuşmalarının ardından 30 Mart’ta yapılacak olan seçimde yeniden aday olan Sarıidris Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ise, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimler ülkemize, milletimize, Eğirdir’e ve Sarıidris’imize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

            Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Dinçer burada yeniden bir konuşma yaparak Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral ve ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

            Konuşmaların ardından Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök, Belediye Meclisi Üye Adayları Mustafa Erhan Savran, Ahmet Hamdi Takır, Müslahattin Yaman, Mehmet Eray Uslu, Mustafa Özer, Doğan Şenol, Kadriye Kartal, Özcan Gök, Mustafa Selek, Ahmet Bulucu ile İl Genel Meclisi Üyeliği Adayları; Mustafa Baş, Mehmet Sert ve Arif Üzmen tanıtıldılar.

            Program kadınların eğlencesi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap