Projelerini Anlatan Şengöl'e Hanımlardan Tam Destek...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Projelerini Anlatan Şengöl'e Hanımlardan Tam Destek...
Haberin Tarihi: 17.3.2014 09:52:00 - Okunma Sayısı:3949 defa okundu.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Eğirdir Belediye Başkanlığına yeniden DP'den aday olan efsane başkan Ömer Şengöl, 15 Mart 2014 Cumartesi günü DP Kadın Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu eğlenceli çay partisinde bayanlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

Projelerini Anlatan Şengöl’e Hanımlardan Tam Destek...

 

            30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Eğirdir Belediye Başkanlığına yeniden DP’den aday olan efsane başkan Ömer Şengöl, 15 Mart 2014 Cumartesi günü DP Kadın Kolları Başkanlığının düzenlemiş olduğu eğlenceli çay partisinde bayanlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

 

 

            Ömer Şengöl’ün konuşmaları sık sık alkış sesleriyle kesilirken, konuşma sonunda kadınlar Şengöl’ü bağrına bastılar ve “Seninleyiz” diyerek destek sözü verdiler.

            DP Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, 15 Mart 2014 Cumartesi günü Eğirdir Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu çay partisinde belediye başkanlığı yaptığı üç dönemde gerçekleştirdiği hizmetleri hatırlattı, yeniden seçildiği takdirde Eğirdir için hazırladığı projeleri de slayt eşliğinde anlattı.

            DP Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, özetle şunları dile getirdi:

            “Eğirdir’i hep birlikte yöneteceğiz. Doğalgaz’ı Eğirdir’e biz getirteceğiz. Tren Garının bazı bölümlerine sevgi evi, çocuklar için oyun parkı ve hanımlarımız için lokal yapıp siz değerli hanımefendiler yaptıklarınız işleri orada satabileceksiniz. İşçi kardeşlerimizin eşlerinin içi rahat olsun.  Hiçbir işçi çıkarılmayacak. İşçi sendikaya geçecek” dedi.

            Konuşmalarda hanımlar söz alarak Ömer Şengöl’e isteklerini belirttiler. Ağa Mahallesinde ikamet eden Habibe teyze “Oğlum ben yaşlı ve fakir bir kadınım. Belediye olarak bana iki göz odalı bir ev yapıver” dedi. Şengöl bütün bayanlara “Habibe teyzeye ev yapalım mı” diye sordu. Kadınlar hep birlikte alkışlayarak Habibe teyzeye ev yapma sözü verdiler.

            Kervansaray mezarlığının karşısına yapılan istinat duvarının oldukça rahatsızlık verdiğini ve göl manzarasını kapadığını dile getiren bir hemşehrimizin sorusuna Şengöl, “… Evet orası bir sır duvarı. İnşallah oraları gözden geçirip sizler için yürüyüş yolu, bisiklet yolu, piknik yapılabilir bir yer haline getireceğiz” dedi.

            1 liraya düşürülen su fiyatının başka şeylerden çıkarılacağını dile getiren bir hemşehrimizin “Başkanım suyu 1 liraya düşürdünüz fakat, çevre emlak vergilerine %100 zam yapılacağı konuşuluyor siz ne diyorsunuz?” sorusu üzerine Başkan Adayı Şengöl, “Evet su 1 lira olacak ve zam yapılmayacak. Çevre vergisi zaten şuan alınmıyor. Biz de öyle bir şey yapmayacağız…” dedi.

            Kadınlarımız konut, kapalı pazar yeri, yürüyüş yolu, Altınkum’dan Bağlar’a kadar tek ücretle gidecek otobüs, Kapalı yüzme havuzu… gibi isteklerde bulundular.                                    Ömer Şengöl konuşmalarının sonunda “30 Mart’ta oylarınızı Kırat’ın böğrüne basın. Piyasada dedikodular kaynıyor. Bunların hiçbirine inanmayın. Benim telefon numaram hiç değişmedi, soracağınız bir şey olduğu takdirde beni arayın” dedi.

            Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerinin tanıtıldığı programda bayanlarımız müzik eşliğinde stres attılar.

            DP’nin Belediye Meclisi Üyeliği Adayları:

            Ramazan Yüceer (Kontenjan), Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç, Tuba Karaca, Zeki Uysal, Osman Coşkunsu, Abdullah Turan, Bilal Gürsel, Cihangir Öztekin, Bora Armağan, Çağrı Kayadaş, Serkan Karakoç, Murat Saygılı, Serdar Özdemir ve Ümit Şavklıyıldız.

            İl Genel Meclis Üyeliği Adayları:  İbrahim Ethem Gürsel, Mehmet Fesçi ve Halil İbrahim Uysal.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap