"Çanakkale Geçilmez" Tiyatro Oyunu Sahnelendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Çanakkale Geçilmez" Tiyatro Oyunu Sahnelendi
Haberin Tarihi: 19.3.2014 09:42:00 - Okunma Sayısı:3205 defa okundu.

Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün başlatmış olduğu Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Projesi kapsamında ilçemiz okullarından Prof Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencilerinin işbirliğinde hazırlanan "Çanakkale Geçilmez"isimli tiyatro oyunu dün sahnelendi.

“Çanakkale Geçilmez” Tiyatro Oyunu Sahnelendi

 

            Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Projesi kapsamında ilçemiz okullarından Prof Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencilerinin işbirliğinde hazırlanan “Çanakkale Geçilmez” isimli tiyatro oyunu dün sahnelendi.

            18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99’ncu yıldönümü dolayısıyla Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün katkıları, Eğirdir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün destekleri ile öğrencilerin hazırlamış oldukları “Çanakkale Geçilmez” isimli tiyatro oyunu izleyenlerden büyük bir beğeni aldı.

            ÇOGEP:

            Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması, kente göçle gelmiş, uyum sağlayamamış veya diğer dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesi ve güvenli yaşama dolaylı olarak olumsuz yönde etki eden yoksullukların azaltılmasını amaçlayan “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)” kapsamında İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı tarafından 02.02.2012 tarihinde imzalanan Protokol uygulamaya konmuştur.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap