13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı 12:04:01 Mahmatlar Köyünde Yağmur Duası Yapıldı 11:48:09 Karacaahmet Cemevinde Âşık Daimi Anması 15:48:38 ADD'den Başkan Mustafa Özer’e Tebrik Ziyareti

Nehir Av Bayii'nin Resmi Açılışı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Nehir Av Bayii'nin Resmi Açılışı Yapıldı
Haberin Tarihi: 22.3.2014 09:53:00 - Okunma Sayısı:3419 defa okundu.

İlçemizde 5 yıldır Medrese içi ve Sümerbank karşısındaki iş yerinde Kara ve Balık av malzemelerinin satışını sunan Nehir Av Bayii, Cami Mahallesi Dr. İsa Köklü Cad. Deniz Erdoğan Sitesi No: 4 D.1 Zemin kat -Halk Bankası Eğirdir adresinde yeni iş yerinin resmi açılışı yapıldı.

Nehir Av Bayii’nin Resmi Açılışı Yapıldı

 

            İlçemizde 5 yıldır Medrese içi ve Sümerbank karşısındaki iş yerinde Kara ve Balık av malzemelerinin satışını sunan Nehir Av Bayii, Cami Mahallesi Dr. İsa Köklü Cad. Deniz Erdoğan Sitesi No: 4 D.1 Zemin kat -Halk Bankası Eğirdir adresinde yeni iş yerinin resmi açılışı yapıldı.

            Nehir Av Bayii’nin açılışına; Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, MHP Eski Milletvekili Tunca Toskay, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer, AKP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve hemşehrilerimiz katıldı.

            Açılış öncesi Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral bir konuşma yaparak şunları ifade etti: “Bugün mübarek Cuma günü. Hayırlı bir gün ve Eğirdir’e hayırlı olacak olan Nehir Av Bayii’nin iş yerinin açılışını yapmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz.

            Eğirdir’imiz her geçen gün gelişmekte. Bundan sonra daha da hızlı bir şekilde gelişmeye devam edecek. Eğirdir artık kabuğunu yırttı. Veli kardeşimiz daha önce başka mekanlarda satış yapıyordu. Ama buraya yeni bir bina yapıldı ve kaç tane kardeşimiz iş yeri satın alarak kendi dükkanlarını oluşturdular. Kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Özmeral konuşmalarının sonunda 5 yıldır Eğirdir’e yaptığı Tuvalet, Kovada yolunu Sanayi çarşısına bağlayan Köprü ve Dündarbey Hamamından bahsetti.

            Daha sonra bir konuşma yapan genç müteşebbis arkadaşımız Veli Nehir ise: “Değerli konuklar Nehir Av Bayii’nin açılışına hepiniz hoşgeldiniz. İnşallah yeni iş yerimiz bütün Eğirdir’li vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olur” dedi.

            Nehir Av Bayii’nin yeni iş yerinin açılışı yapılan duanın ardından Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, MHP Eski Milletvekili Tunca Toskay, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer, AKP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın hayırlı ve uğurlu olmasını temennileriyle açılış kurdelesini hep birlikte kestiler.

            Açılış, misafirlere helva ikram edilmesiyle sona erdi.

            Nehir Av Bayiinde Kara ve Balık Ağ malzemeleri, konfeti, Havai Fişek, Av Tüfek ve Fişekleri, Su Altı Dalış Ürünleri, Victorinox Aşı Bıçakları, Outdoor ürünlerinin yanı sıra Yaban Store Ürünlerinin de satışı yapılıyor.

            Nehir Av Bayii’nin sahibi Veli Nehir’e ve çalışanlarına hayırlı işler dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap