Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e Sevgi Seli...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e Sevgi Seli...
Haberin Tarihi: 3.4.2014 10:45:00 - Okunma Sayısı:3065 defa okundu.

Belediye Başkanımız Ömer Şengöl "bismillah" deyip görevine başladı.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e Sevgi Seli…

 

            30 Mart 2014 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Demokrat Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığına aday olan ve seçimi kazanan Ömer Şengöl, önceki gün Eğirdir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Arife Güven’in elinden mazbatasını aldı, dün de “bismillah” deyip görevine başladı.

            Demokrat Parti Eğirdir İlçe Başkanlığınca dün Eğirdir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Eğirdir’liler yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmalarından önce Ömer Şengöl için 4 tane tosun kurban edildi.

            Ömer Şengöl görevine başlamadan önce Hüseyin Kıymık hoca, “Bundan iki ay önce seçim bürosunun açılışını yapmadan önce bu kadar kalabalığı gördükten sonra Ömer kardeşimize inşallah başkan sizsiniz demiştim. Halkımız sözünde durdu ve seni desteklediler. Eğirdir’li, tatlı dil, güler yüz bekliyor.

            Esnafımız bir selamla gönüllerinin alınmasını bekliyor. Sakın kibirlilik içine girme diyor. Kibirlenirsen kaybolursun, tevazu ile yükselirsin. Yaptığın işlerde Allah rızasını güt. Kimsenin kimsesi, fakir fukaranın yardımcısı ol. Başkanlığınız hayırlı ve uğurlu olsun. Allah yardımcınız olsun…” ifadelerini kullandı.

            Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise şunları ifade etti:

            El Birliği İle Zorlukların Üstesinden Geleceğiz

            “8 Şubatta sayın hocamızın dua okurken söyledikleri sözler hala kulağımda. O günden bugüne hiçbir zaman aklımdan çıkarmadım hocamızın öğütlerini. Bu yüzden bu görevi yaparken adaletli davranacağımdan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Kimseyi ayırt etmeden herkese eşit davranarak belli bir zümrenin değil bütün Eğirdir’in Belediye Başkanı olacağım.

            Bu görev gerçekten zor bir görev. Ancak ben bu görevi isteyerek üstlendiğim için hiçbir zaman şikayet etmeden Eğirdir’e hizmetlerin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Bize İftira Edenlere

Hakkımı Helal Ediyorum

            Bizler sabahlara kadar bizimle birlikte dua edenlerle birlikte bugün bu görevi aldık. Bizi iftira ile sizlere anlatarak seçimlerde önümüze taş koyanlara ben hakkımı helal ediyorum. Biliyorum ki onlarda seçim gafletine kapılarak böyle bir yol izlediler. Belediye çalışanları toplu iğnesi kadar da olsa yasal haklarını belediyeden alabilecekler. Ben bu yaştan sonra başkalarının gazına gelerek kimseye eziyet etmem. Ancak bizleri karalamaya çalışanlarla da mahkeme yoluyla hesaplaşacağım. Artık herkes hiçbir engele takılmadan bu kapıdan rahatlıkla girebilecek ve işlerini halledebilecekler. Bizim kapımız herkese açık.

            İnşallah beş yıl içinde Eğirdir’imizi yeniden yeşillik, aydınlık ve pırıl pırıl bir şehir haline getireceğiz. Herkesin yüzü güler, herkesin ekonomisi düzelir ve hiç kimse de ben belediyeden kötülük gördüm demez inşallah.

            5 Senelik Yıkımı Keşke Sizde Görseydiniz

            Geçtiğimiz gün bu vakitler mazbatamızı aldık ve sabahleyin belediye personelimizin büyük bir bölümünü Kemer Köprüde topladık. Keşke bu konuşmalarımızı da orada yapsaydık ve beş yıllık yıkımı sizlerde görseydiniz. Oranın rehabilitasyonuna başladık ve devam edeceğiz. Bu saat, önce Allah’ın sonra sizlerin de yardımıyla tıkır tıkır çalışacak. Bu vesile ile hepinize tekrar söz veriyorum; herkes gönül rahatlığı ile bu kapıdan girsin. Sekreter hanıma ne konuşacağının hesabını vermesin. Ama çok küçük bir şey olabilir. Eğer toplantıda olursak o zaman bize müsaade etsinler. En kısa zamanda ve en seri şekilde kendilerine döneriz. Benim 24 saat telefonum açık. Sorsun cevabını verelim. Bugün burada bulunduğunuz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.”

            Konuşmanın ardından makamına çıkan Şengöl burada tebrikleri kabul etti. Bu koltuğa oturmanın çok zor olduğunu, ama bu göreve isteyerek geldiğini belirterek zorlukların üstesinden de önce Allah daha sonra Eğirdir Halkının desteği ile geleceklerini sözlerine ekledi.

            Başkanımız Ömer Şengöl’ü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap