Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala Mazbatasını Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala Mazbatasını Aldı
Haberin Tarihi: 4.4.2019 15:00:56 - Okunma Sayısı:5307 defa okundu.

Güven tazeleyerek yeniden Başkanlık görevine seçilen Ramazan Pala, mazbatasını aldı.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala Mazbatasını Aldı

31 Mart Yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Sarıidris Beldesi Belediye Başkanı olan ve güven tazeleyerek yeniden Başkanlık görevine seçilen Ramazan Pala, bugün saat 11.00'de Eğirdir İlçe Seçim Kurulu Başkanlığında düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Muhammed Arslan'ın elinden Başkanlık mazbatasını alan Ramazan Pala, daha sonra MHP İl Başkanı Nail Bayram, İlçe Başkanı Mehmet Demirel, İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Mehmet Sağlam ile birlikte Eğirdir Belediyesini ve Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkanı seçilen Veli Gök'ü makamlarında ziyaret etti.

Kaymakam Abdullah Akdaş'ın başka bir programda olması nedeniyle ziyaretini saat 13.45'e erteleyen Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Kaymakam Abdullah Akdaş'ı ziyaretlerinde, seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçtiğini belirterek kendilerine teşekkür etti.

Kaymakam Abdullah Akdaş da Sarıidris'te yeniden Başkanlık görevine seçilen Ramazan Pala'yı tebrik ederek başarılar diledi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Mehmet Sağlam ile birlikte bugün gazetemizi de ziyaret eden Başkan Ramazan Pala, seçim propagandaları sırasında partisinin haberlerini anında halka ileterek, halkı bilgilendiren AKIN Gazetesi sahibi Abdullah Kemal Sinan ile çalışanlarına teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimlerinde, güven tazeleyerek yeniden Sarıidris Belediye Başkanı olarak seçilen Ramazan Pala'yı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap