Dağcılar Eğirdir'den Çandır'a uğurlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Dağcılar Eğirdir'den Çandır'a uğurlandı
Haberin Tarihi: 20.4.2019 12:08:59 - Okunma Sayısı:1819 defa okundu.

136 dağcı ve 13 antrenör Eğirdir'den Sütçüler Çandır Yazılı Kanyon'a uğurlandı.

Dağcılar Eğirdir'den Çandır'a uğurlandı

Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2019 yıllı faaliyet programında bulunan Yaz Dağcılık Eğitimi (B) için Türkiye'nin her yerinden Eğirdir'e gelen 136 dağcı ve 13 antrenör bugün Eğirdir'den Sütçüler Çandır Yazılı Kanyon'a uğurlandı.

Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Kadir Aslankoç ve Teknik Direktör Mehmet Gers, Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Kulübü Başkanı Durmuş Uçgun ve yönetim kurulu üyeleri ve sporcuların katılımlarıyla bugün saat 11.00'de Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylendiği törende konuşan Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, Dağcılık sporuna gönül veren sporcuları Eğirdir'de görmekten mutluluk duyduklarını, birer turizm elçisi olarak Eğirdir ve çevresini tanımalarını ve bulundukları illerde bu güzellikleri anlatmalarını diledi.

20-26 Nisan tarihleri arasında B Grubu Yaz Eğitim Kampına katılan sporcular saat 12.00'ye kadar ilçemizden alışveriş yaptıktan sonra Çandır'a uğurlandı.

ETUDOSD Başkanı Durmuş Uçgun, ilçemize gelen misafir sporculara katkı ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap