Eğirdir Kent İnisiyatifi'nden açıklama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kent İnisiyatifi'nden açıklama
Haberin Tarihi: 18.4.2014 10:40:00 - Okunma Sayısı:1675 defa okundu.

EĞİRDİR'İN ZAMANI YOK!!!

Eğirdir Kent İnisiyatifi’nden açıklama

 

EĞİRDİR’İN ZAMANI YOK!!!

 

            Mahalli seçimlerden çıkalı neredeyse bir ay olacak, zaman geçmekte. Eğirdir’de en çok işitilen söz “Eğirdir yıllarını kaybetti”.

            Eğirdir için kaynak sağlanmasına rağmen proje üretemeyen ve bunu sunamayan yerel yönetimler nedeniyle Eğirdir gelişemedi! Kaynak kullanılmadı!

            Yerel seçimler kentine güç katmak, kenti ileriye taşımak, kalkındırmak için kente dair çok önemli süreçtir. Eğirdir’de seçimin sonuçları belli…

            Gelinen durumda kaybeden Eğirdir olmamalıdır. Seçim öncesi “bizi seçerseniz Eğirdir için …… yaparız” diyenler sözlerini unutmamalıdır. Eğirdir için verilen sözler ve yapılması gerekenleri, yasal ve doğru olanları karar verenlerin Eğirdir için karar vermeleri gerekmez mi?.. Seçilenler niçin seçilmekte. Eğirdir için değil mi?

            Günümüzde ve gelecekte insanlarımız, Eğirdir için yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla anılmaktadır ve anılacaktır. Dün olduğu gibi bugün de Eğirdir’de “iz bırakanlar” hep hatırlanmaktadır. İnsanlar için en önemli miras da yaptıkları çalışmalar ve katkılarıyla anılmak değil midir?

            60 ayın bir ayı geçmekte; Eğirdir için de zaman geçmekte. Eğirdir’in zamanının olmadığına dair hemfikirsek “Eğirdir için partimiz Eğirdir” olmalı. Eğirdir için sen ben demeden Eğirdir diyerek yasal olanı, olumlu olanı, Eğirdir için en iyisini söylemeli, Eğirdir için projeler üretilmeli… Çünkü Eğirdir Yaşayan Kent , Yaşanacak Kent olmalı…

Eğirdir Kent İnisiyatifi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap