"Din ve Samimiyet" Konulu Konferansa Bayanlar Büyük İlgi Gösterdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Din ve Samimiyet" Konulu Konferansa Bayanlar Büyük İlgi Gösterdi
Haberin Tarihi: 19.4.2014 10:04:00 - Okunma Sayısı:1773 defa okundu.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'nin doğumunun 1443'ncü yıl dönümü dolayısıyla Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği düzenlendi.

“Din ve Samimiyet” Konulu Konferansa Bayanlar Büyük İlgi Gösterdi

 

            Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’nin doğumunun 1443’ncü yıl dönümü dolayısıyla Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından “Kutlu Doğum Haftası” etkinliği düzenlendi.

            Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (SAV)’in doğumunun yıldönümü dolayısıyla her yıl 14-20 Nisan tarihlerinde kutlanan  “Kutlu Doğum Haftası” bu yıl “Paygamberimiz Din ve Samimiyet” teması ile kutlanıyor.

            Bu çerçevede dün Kervansaray Düğün ve Toplantı salonunda bayanlara yönelik bir konferans düzenlendi.

            Konferans öncesi İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl bir açılış konuşması yaparak “Sevgili hanımefendiler, öncelikle toplantımıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizler bizim bir anonsumuzla buraya geldiniz. Bu kalabalığı görünce inanın çok mutlu oldum…” diyerek konuşmalarını dinimizin samimiyetinden örneklerle bahsetti.

            Eğirdir Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Esma Aydın “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ile Din ve Samimiyet” konusunda bilgiler verdi.

            Toplantı ilahilerin söylenilmesi ve lokma ikramı ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap