MARİM'DE SEMİNER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MARİM'DE SEMİNER
Haberin Tarihi: 21.4.2014 10:42:00 - Okunma Sayısı:3584 defa okundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2014 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü (MARİM)'nde 2014 yılının ilk hizmet içi eğitim semineri 14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında yapıldı.

MARİM’DE SEMİNER

 

            Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2014 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü (MARİM)’nde 2014 yılının ilk hizmet içi eğitim semineri 14-18 Nisan 2014 tarihleri arasında yapıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı araştırma enstitüsü ve istasyon müdürlüklerinden gelen 14 teknik elemana MARİM personelinden Alamettin BAYAV 5 gün süreyle “İstatistik ve Deneme Tekniği 1” konusunda seminer verdi.

            Eğitimin açılışında konuşan Teknik Koordinatör Hüseyin AKGÜL; Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğünü tanıtan sunumu yaptıktan sonra eğitimin katılan teknik elemanlara faydalı olması temennilerini belirtti.

            İstatistik ve Deneme Tekniği 1 eğitimi sonunda yapılan sınav da başarılı olan kursiyerler eğitimin ikinci kuruna katılmaya hak kazandılar.

            Seminere katılan kursiyerler ilçemizin turistik yerlerini gezme imkanı da buldular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap