Çocuk Müzisyenler Şenliği Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çocuk Müzisyenler Şenliği Yapıldı
Haberin Tarihi: 23.4.2014 18:14:00 - Okunma Sayısı:2392 defa okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemizde 2'ncisi düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Eğirdir Çocuk Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

Çocuk Müzisyenler Şenliği Yapıldı

 

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemizde 2’ncisi düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Eğirdir Çocuk Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

            Dün saat 14:30’da Kapalı Spor Salonunda Çocuk Müzisyenler Şenliği düzenlendi.

            Çocuk Müzisyenler Şenliği İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı.

            Aydın: “ilçemizde 2’nci uluslararası Çocuk Festivalini kutluyoruz. Bugün ise Çocuk Müzisyenler Şenliğini hep birlikte izleyeceğiz. Güzel sunumlar hazırlandı. Hepinize iyi seyirler ve iyi eğlenceler” diliyorum dedi.

            İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aydın’ın konuşmasının ardından Şenlik, Atabey 75. Yıl Ortaokulu Mehteran Takımı’nın mehter konseri ile başladı.

            Daha sonra Isparta Minikler Polifonik Koro Gösterisi, Uluborlu Çakır Hasan İlköğretim Okulu Türk Halk Müziği Bağlama Korosu Gösterisi, Isparta Özel Eğitim Uygulama Okulu Müzik Topluluğunun Gösterisi, Isparta Çocuklar Polifonik Koro Dinletisi, Isparta Bilim Sanat Merkezi öğrencisi Defne Altan’ın solo piyano dinletisi, Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Keman Kursu öğrencileri Dilara Dingeç, Gizem Tatar, Elif Sude ve Fatma Nur Sever’in gitar gösterileri, Isparta Nazmi Toker İlkokulu öğrencisi Ada Sert ve Isparta Naşide Gelendost İlkokulu öğrencisi Eda Kalay’ın piyano dinletisi, Atabey Kaymakamlığı Ertokuş Çocuk Korosu’nun gösterileri, Moldova müzik topluluğunun gösterisi, Gürcistan öğrenci grubunun gösterisi ve Yakutistan öğrenci grubunun gösterileri izlenildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap