BAKA YÖNETİM KURULU EĞİRDİR'DE TOPLANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAKA YÖNETİM KURULU EĞİRDİR'DE TOPLANDI
Haberin Tarihi: 28.4.2014 17:41:00 - Okunma Sayısı:1672 defa okundu.

BAKA Yönetim Kurulu, son yerel seçimler sonrasında yeni üyeleri belediye başkanları ve il genel meclisi başkanlarının katılımıyla Nisan ayı olağan toplantısını Eğirdir'de SDÜ Mavi Göl Uygulama Oteli Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

BAKA YÖNETİM KURULU EĞİRDİR’DE TOPLANDI

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu’nun Nisan ayı toplantısı Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yapıldı. BAKA Yönetim Kurulu’nun Antalya Valisi Sebahattin ÖZTÜRK’ün başkanlığındaki toplantısına Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Nurettin YILMAZ, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali BOLAT, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Osman KARAKAYA, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman BUDAK, Isparta  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, BAKA Genel Sekreteri Tuncay ENGİN ile uzmanlar katıldı.

BAKA Yönetim Kurulu, son yerel seçimler sonrasında yeni üyeleri belediye başkanları ve il genel meclisi başkanlarının katılımıyla Nisan ayı olağan toplantısını Eğirdir’de SDÜ Mavi Göl Uygulama Oteli Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. BAKA Yönetim Kurulu üyelerini Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ karşıladı. Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN, BAKA Yönetim Kurulu üyelerini kurul üyelerini Eğirdir’de misafir etmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.

BAKA, BATI AKDENİZ İKTİSADİ HAYATINDA ÖNEMLİ YERDE’

BAKA’nın gerek Antalya’nın gerek Isparta ve Burdur’un iktisadi hayatında önemli bir yer edindiğini ve edinmeye de devam ettiğini belirten BAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya Valisi Sebahattin ÖZTÜRK, yerel seçimler sonrasında Yönetim Kurulu üyelerinin bir kısmının değiştiğini hatırlattı. Antalya Valisi ÖZTÜRK, açılış konuşmasında; “Hangi müessesesi ile bir konuyu konuşsak BAKA bu konuda ne yapar ne eder diye konu bir şekilde geçiyor. BAKA’nın kaynaklarının sınırlı olmasına rağmen efektif kullanıldığını gösteriyor bu bize. Bu kadar az kaynakla bu kadar çok söz ettirmek başarı. Biliyorsunuz ayrıca bir üyemiz eksildi. Antalya Özel İdaresi kapandığı için temsili yok burada. Özel idaremizin imkânlarından çok daha fazlası büyükşehrimizde de var. Yönetim kurulu toplantımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAKA Yönetim Kurulu toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlandı. Antalya Valisi Sebahattin ÖZTÜRK, Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN, Burdur Valisi Nurettin YILMAZ ile BAKA Yönetim Kurulu üyeleri birlikte, Eğirdir’in en güzel turizm bölgesi olan doğa güzelliklerinin yanında Aya Stefanos Kilisesi gibi tarihi zenginlikleri de bulunan Yeşil Ada’yı gezdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap