KANAL32 TV'NİN EĞİRDİR TEMSİLCİSİ AKIN GAZETESİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KANAL32 TV'NİN EĞİRDİR TEMSİLCİSİ AKIN GAZETESİ...
Haberin Tarihi: 29.4.2014 10:31:00 - Okunma Sayısı:2405 defa okundu.

27 Ocak 2014 tarihinden itibaren, Isparta merkezli TÜRKSAT 3A üzerinden yayınlarına başlayan Isparta'nın tek yerel televizyonu KANAL32'nin Eğirdir temsilciliğine Akın Gazetesi sahibi Abdullah K. Sinan atandı.

KANAL32 TV’NİN EĞİRDİR TEMSİLCİSİ AKIN GAZETESİ...

 

 

            27 Ocak 2014 tarihinden itibaren, Isparta merkezli TÜRKSAT 3A üzerinden yayınlarına başlayan Isparta’nın tek yerel televizyonu KANAL32’nin Eğirdir temsilciliğine Akın Gazetesi sahibi Abdullah K. Sinan atandı.

            Dünyada üç kıtadaki 50 ülkeden uydu aracılığıyla izlenilebilen Kanal32’nin ilçemizdeki haber, reklam ve program akışlarının koordinasyonunu sağlamak amacıyla Eğirdir İlçe temsilciliğine Abdullah K. Sinan atanırken, temsilci muhabirliği görevine de gazeteci Emrah Çelik getirildi.                                               

            Kanal 32 uydu ayarları nasıl yapılır ?

            Isparta’nın televizyon kanalı Kanal 32 TV’yi uydu (Türksat 3A) üzerinden izleyebilmek için hangi ayarlar yapılmalı.Uydu alıcınızın uzaktan kumandasında “Menü” ya da “Setup” yazan düğmeye basınız. Bazı kumandalarda “OK” düğmesi de aynı ekranı getirebilir.

            Açılan menüde uydu alıcınızın türüne göre “Kanal Arama”, “Kanal Ekleme”, “Manuel Arama” ya da “El ile Arama” gibi menlilerden hangisi beliriyorsa ona girin.

Yine açılan menüde “Frekans”, “‘Uydu Frekansı”, “Alış Frekansı” ya da “TP Frekansı” seçeneklerinden hangisi varsa o seçeneğin üzerine gelin. Kumandanızın rakam tuşlarını kullanarak “11509” yazın.

            Yine aynı ekranda yer alan  Polarizasyon” ya da  Pol” ayarını  Yatay’ (Horizontal) olarak seçin.

            Yine aynı menü ekranında bulunan “FEC Kodu” ayarını 3/4’ya getirin. Eğer uydu alıcınızda bu kısım yok ise bu kodu girmeniz gerekmiyor demektir. “OK” tuşuna basarak ayarları kaydedin. Şimdi yapmanız gereken “Aramayı Başlat” ya da “TP Arama” tuşuyla aramayı başlatmaktır.

            Arama işlemi bittikten sonra, Kanal 32 TV  kanal listenizin en sonuna eklenecektir.

            Yayınlarımızı düzgün izleyebilmek için dikkat edilecek bir diğer husus da çanak anteninizin ayarlarının hassas bir şekilde yapılıp yapılmadığını kontrol etmektir.

D-SMARTTAN KANAL32’Yİ EKLEMEK İÇİN

            D-Smart’ta yer almayan bir kanalı, manuel olarak kanalın frekans değerlerini girerek ekleyebilirsiniz. Alıcınızdaki ayarlar-kanalları düzenle-kanal ekle adımlarını takip edin. Aşağıdaki bilgileri doldurunuz.

1. Kumandadaki sarı D-smart tuşuna basılır

2. Ayarlar/Kanal Ayarları bölümüne gelinir

3. Kanal Ekle seçeneği seçilir

4. Burada şifrell/şifresiz kısmı “User” olarak değiştirilir

5. Frekans : 11509-YATAY-30000 – Fec : 3/4 değerleri girilir

6. Kumandadan sırasıyla kırmızı ve sarı tuşlara basılarak işlem tamamlanır.

Kırmızı tuşa basıp kanal taraması yapınız. Kanallar çıktıktan sonra sarı tuşa basıp kanalları kaydediniz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap