Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor
Haberin Tarihi: 1.6.2019 11:04:12 - Okunma Sayısı:1838 defa okundu.

Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okullu kayıtları 13 Haziran’da başlıyor.

Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okullu kayıtları 13 Haziran’da başlıyor. 
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yıl da devam edecek.
Her yıl binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz Spor Okulları 8 branşta eğitim verecek. 2019 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 13 Haziran 2019 tarihinde başlıyor. Kayıtlar Eğirdir Spor Salonu ve Eğirdir Gençlik Merkezinden alınacak.
5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği yaz spor okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek. Yelken, Voleybol, Karate, Satranç, Basketbol, Jimnastik, Resim ve Bilgisayar branşlarında açılacak kurslar 2 ay boyunca gençlerin hizmetinde olacak.
İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ve veliler 13 Haziran 2019 tarihinden itibaren belirlenen kayıt noktalarında formlarını doldurularak, teslim edebilecekler. 
8 branştaki kursların başlama tarihi 1 TEMMUZ 2019. Kayıtlar bu tarihten itibaren de alınmaya devam edecek.
Yaz Spor Okulları Kayıt Formunu Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde ya da Eğirdir Gençlik Merkezinde alabilirsiniz. 
(Formları Doldurduktan Sonra Kayıt Noktalarına Ulaştırabilirsiniz)
Detaylı bilgi 0 246 311 29 21 telefondan alınabilecektir.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap