ITSO'dan Başkan Şengöl'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO'dan Başkan Şengöl'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 7.6.2014 09:31:00 - Okunma Sayısı:1977 defa okundu.

Isparta Ticaret Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyeleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

ITSO’dan Başkan Şengöl’e Ziyaret

 

            Isparta Ticaret Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyeleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.       

            Isparta Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Sarıkaya, Metin Çelik, ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim kurulu Üyeleri Mehmet Yüceer, Ömer Ali Aydoğmuş, Başkan Şengöl’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

            Ziyarette Eğirdir elmacılığının gelişmesi konusunda bilgi alışverişi yapan heyet, Eğirdir elmacılığının gelişmesi ve pazarlanması konusunda elimizden geleni yaparak birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız, fikrinde birleştiler.

            ITSO Başkanı Başdeğirmen ziyarette Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e “Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız görevler nasip etsin inşallah!... Görevinizde başarılar diliyor ve Isparta Ticaret Sanayi Odası olarak her zaman yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın.” dedi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Isparta Ticaret Sanayi Odası’nın bir şubesi de biz sayılırız. Ben de sizlere nazik ziyaretinizden dolayı tek tek teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

 

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir.-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap