Eğirdir MYO'da Mezuniyet Coşkusu 6 Yıl Aradan Sonra Tekrar Yaşandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO'da Mezuniyet Coşkusu 6 Yıl Aradan Sonra Tekrar Yaşandı
Haberin Tarihi: 9.6.2014 10:26:00 - Okunma Sayısı:5514 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 Akademik yılı mezuniyet töreni geçtiğimiz Cuma günü okul bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 6 Yıl aradan sonra tekrar Eğirdir'de gerçekleştirilen mezuniyet törenine öğrenci velilerinin ilgisi büyüktü.

Eğirdir MYO’da Mezuniyet Coşkusu 6 Yıl Aradan Sonra Tekrar Yaşandı

 

            Eğirdir Meslek Yüksek Okulu 2013–2014 Akademik yılı mezuniyet töreni geçtiğimiz Cuma günü okul bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.  6 Yıl aradan sonra tekrar Eğirdir’de gerçekleştirilen mezuniyet törenine öğrenci velilerinin ilgisi büyüktü.

 

            Törene: Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Nazmi Avcu, Huzur evi sakinleri, Öğretim Üyeleri, Öğrenciler ve çok sayıda Öğrenci velileri katıldı.

            Saat 14.00’de Hükümet meydanında bulunan Anıt’a çelenk koyulması ile başlayan program, okul bahçesinde devam etti.  Aşçılık, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Gıda Kalite Kontrolü, İnsan Kaynakları, Muhasebe ve Vergi, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Şarap Üretimi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümlerinden toplam 275 mezun verdiği öğrenildi.
            AVCU; ÜLKEMİZ İÇİN BAŞARILI

            OLACAĞINIZA İNANIYORUM”

            Programda konuşan Okul Müdürü Doç. Dr. Nazmi Avcu “Değerli Öğrencilerim, bugün hayatınızda yeni bir sayfa açmaya hazırlandığınız gündür. Öğrencimiz olarak 2 yıldan bu yana Eğirdir’de misafirimiz olarak, öğreniminizi tamamladınız. İnşallah bu iki yıllık süreci dört yıllığa tamamlarsınız. Sizler bu vatanın umutlarısınız. Bu Milletin geleceği oldunuz. Çıktığınız bu kutlu yolda yılgınlığa düşmeyiniz, umutsuzluğa düşmeyiniz. İnanıyorum ki bu ülkenin yarınlarında sizler çok başarılı olacaksınız. Şimdiden ailelerinizi tebrik ediyorum. Onlara Allah sizlerin acılarını değil, hep mutluluklarını yaşatsın. Bizler Eğirdir Meslek Yüksek Okulu personelleri olarak sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen tüm personelime çok teşekkür ediyorum. Okulumuzu hocalarımızı ve diğer yardımcı personelimizi inşallah daima güzel anılarla hatırlarsınız. Tekrar mezuniyetinizi kutluyor sizlere ailelerinize sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Ayrıca bu organizasyonda bizlere çok büyük katkısı olan Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e ve personeline desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

            ŞENGÖL; “SİZLERE EVLERİMİZİN VE

            GÖNÜLLERİMİZİN KAPISI HER ZAMAN AÇIK”

            Daha sonra söz alan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptığı konuşmasında “ Sizler daha doğmadan o günlerde bu okulu açmışız. Benim Başkanlıkta 4. dönemim fakat sizlerle çalışma fırsatımız olmadı ama sizden önceki arkadaşlarınız ile pek çok mesai yaptık. Eğirdir’li sizleri misafir olarak başlarının üstünde tutmayı arzu ediyor. Ama Misafirlerinde misafirliklerini hadlerini bilmeleri şartı ile. Eğirdir Kavgası gürültüsü olmayan sosyali ve tarihi güzellikleri olan huzur dolu bir şehir. Biz yerel yönetim olarak Okulla daima et ve tırnak gibi görev yaptık. Gücümüz yettiğince Okulumuzun ihtiyaçlarına cevap verdik, gücümüzün yetmediği noktalarda veremedik. Mezun olan arkadaşlarımızı Eğirdir’i unutmamaları şartı ile Eğirdir’den uğurluyoruz. Geleceklerinizin daha iyi olmalarını temenni ediyorum, Sizlere ve yeni gelecek öğrencilerimize de evlerimizin, gönüllerimizin kapıları her zaman açık. Dışarıdan gelen Misafir Velilerimize de hoş geldiniz derken, dönüşlerinde de hayırlı yolculuklar diliyorum. Ben tekrar mezun olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

    

Programda son olarak söz alan Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ise konuşmasında “Büyük bir heyecanla bu anı bekleyen öğrencilerimiz ve velilerimiz hepiniz hoş geldiniz. 2 Yıl geçti ve mezun oluyorsunuz. Güzel bir akademik yılı geride bıraktık. Bu akademik yılda bilgi, birikim, bilim var, ülkeyi sevmek ve gelecek nesilleri kurtarmak var, çok büyük sorumluluk var bu bina öğrendiklerinizin bu ideali gerçekleştirmenizde yardımcı olacağına inanıyorum. Bütün Eğirdirlilere bu akademik yıl boyunca sizlere yardımcı olduğu için teşekkür eder, öğrencilerimizden Eğirdir’i unutmamalarını temenni eder, tebrik ederim” dedi.

 

            Konuşmaların ardından Okul ve bölüm birincileri, Aşçılık Bölümünden Yadikar Sude Naz, Aşçılık İkinci Öğretim Bircan Bay, Büro yönetimi ve Sekreterlik Tansu Çetinkaya, Kübra Kurt, Gıda Kalite Kontrolü Hamiyet Öz, Gülcan Duran, İnsan Kaynakları Songül Tansu Akdoğan, Muhasebe ve Vergi Fatma Demirhan, İlkay Topmulu, Peyzaj ve Süs Bitkileri Fazilet Peker, Şarap Üretim Dilara Kahraman, Turizm Otel İşletmeciliği Rüya Güzel, İsmet Sarıca isimli öğrencilere bölüm başkanları tarafından hediyeleri takdim edilirken, Okul Birincisi olan Fazilet Peker’in Yaş Kütüğüne plaket çakması ve Öğrenci mezuniyet andının okunması ve kep atma töreni ile son bulan programda Eğirdir Belediyesi tarafından katılımcılara helva ikram edildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap