MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU'NDA KERMES VE MEZUNİYET COŞKUSU...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU'NDA KERMES VE MEZUNİYET COŞKUSU...
Haberin Tarihi: 10.6.2014 10:47:00 - Okunma Sayısı:3359 defa okundu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu tarafından 8. sınıflar için mezuniyet töreni ve okul kermesi düzenlendi.

MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU’NDA KERMES VE MEZUNİYET COŞKUSU...

 

            Eğirdir Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu tarafından 8. sınıflar için mezuniyet töreni ve okul kermesi düzenlendi.

            Düzenlenen kermese İl Genel Meclis Üyesi Halil Okutan, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdiresi Necla Bozhüyük,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Songül, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.

            Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Müdür Ramazan Özkan,

             “ 2013- 2014 öğretim yılı mezuniyet törenimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Kıymetli velilerimizin bu törenin en mutlu ve en onurlu insanları olduğunu düşünüyorum. Sekiz yıl boyunca çocuklarınızın maddi ve manevi destekçisi olarak onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. Sekiz yıl önce kendi ellerinizle bu yuvaya teslim ettiğiniz çocukların mezuniyet sevincini yaşıyor olmanız bize de ayrıca onur kazandırıyor. çocuklarınızı yılmadan sabırla bu günlere kadar getirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

            Değerli öğretmen arkadaşlarımın bugün burada mezuniyetlerini kutladığımız öğrenciler üzerinde büyük katkıları vardır. Yeri geldi onlarla anne, baba, abi ve abla gibi oldular. Dolayısıyla buradan onlara da bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

            Sevgili öğrenciler, bugün sizin en mutlu ve bir o kadar da duygulu ve hüzünlü bir gününüz olduğunu biliyorum. Sekiz yıl boyunca bu okulda sevinçleri üzüntüleri, başarıları ve başarısızlıkları birbirilerinizle paylaştığınız arkadaşlarınızdan ayrılıyorsunuz. Dostluğunuzu ve arkadaşlığınızı hiçbir zaman unutmayın. Başarının üç temel unsuru vardır: doğru zamanda doğru yerde bulunmak, planlı çalışmak ve doğru karar vermek. Bu üç öğeyi sakın unutmayın!.. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu sizleri sevgiyle, hasretle uğurluyor. Yolunuz aydınlık, bahtınız açık, hedefiniz büyük olsun!.. Hepinize başarılar diliyorum!..” dedi.

 

           

 
Konuşmaların ardından bayrak ve flama teslim töreni yapılarak okul üçüncüsü Fatma Kartal’a plaketini İlçe Milli Eğitim Müdiresi Necla Bozhüyük; okul İkincisi Kaan Akyol’a plaketini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Songül ve okul birincisi Hasan Yörük’e plaketini Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.  Plaket töreninin ardından okul birincisi Hasan Yörük’ün yaş kütüğüne plaket çakması; mezun olan öğrencilerin mezuniyet yemini etmesi ve mezuniyet pastası kesilmesi ile devam eden program öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile son buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap