MARİM'İ AMERİKA VE ALMANYA'DAN ZİYARET ETTİLER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MARİM'İ AMERİKA VE ALMANYA'DAN ZİYARET ETTİLER
Haberin Tarihi: 11.6.2014 09:58:00 - Okunma Sayısı:2665 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali COŞKAN'ın beraberliğinde, Hochschule Osnabrück University of Applied Sciences Üniversitesi yüksek lisans öğrencileri ve SDÜ Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Bayram ÇEVİK, Pamukkale Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç Dr. Ali R. ALAN ve Cornell Üniversitesi Plant Pathology Bölümü Hocası Prof. Dr. Keith L. Perry Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğüne (MARİM) teknik gezi düzenlediler.

MARİM’İ AMERİKA VE ALMANYA’DAN ZİYARET ETTİLER

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali COŞKAN’ın beraberliğinde,  Hochschule Osnabrück University of Applied Sciences Üniversitesi yüksek lisans öğrencileri ve SDÜ Bitki Koruma Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Bayram ÇEVİK, Pamukkale Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç Dr. Ali R. ALAN ve Cornell Üniversitesi Plant Pathology Bölümü Hocası Prof. Dr. Keith L. Perry Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğüne (MARİM) teknik gezi düzenlediler.

            Tarım Bilimleri ve Peyzaj Mimarlığı Fakültesi’nde (Faculty of Agricultural Sciences and Landscape Architecture) görevli Prof. Dr. Rüdiger Anlauf nezaretindeki Laboratuvar Teknisyeni Rudolf Oprée ve 17 kişiden oluşan öğrenci grubuna ve Cornell Üniversitesi öğretim üyelerine Müdürlüğümüz personelinden Yüksek Ziraat Mühendisleri Mehmet AKSU ve Yusuf ÖZTÜRK ve Seçkin GARGIN ile Kimya Mühendisi Tuba TOPÇU,  kurum çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap