750 bin üyeli Memur-Sen Ybem'le özel anlaşmaya vardı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,750 bin üyeli Memur-Sen Ybem'le özel anlaşmaya vardı
Haberin Tarihi: 12.6.2014 09:16:00 - Okunma Sayısı:1521 defa okundu.

SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM), hamlelerine bir yenisini daha ekledi. 750 bin üyesi olan Memur-Sen ile YBEM arasında anlaşma imzalandı.

750 bin üyeli Memur-Sen Ybem’le özel anlaşmaya vardı

 

            SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM), hamlelerine  bir yenisini daha ekledi. 750 bin üyesi olan Memur-Sen ile YBEM arasında anlaşma imzalandı.

            KONFEDERASYON ÜYELERİNE  YÜZDE 25 İNDİRİM

            SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, 750 bin üyesi olan Memur-Sen Konfederasyonu üyelerine her türlü eğitim programı için yüzde 25 indirim uygulayacak. Bünyesinde birçok sendika bulunan Memur-Sen Konfederasyonu, Türkiye’de ilk defa bir üniversite ile anlaşma sağladı. SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) ile Memur-Sen Konfederasyonu arasında yapılan anlaşma kapsamında, her türlü sertifikasyon programından üyelere yüzde 25 indirim uygulanacak.

            ‘BİZİ TERCİH ETMELERİ,  BÜYÜK SAYGINLIK’

            750 bin üyeli Memur-Sen Konfederasyonu’nun, Türkiye’de ilk defa bir üniversite ile anlaşma imzaladığını belirten YBEM Müdürü Fatih Cebeci, Memur-Sen’in, SDÜ’yü tercih etmesinin çok büyük bir imkan ve saygınlık olduğunu ifade etti. Cebeci, ‘İşbirliğimiz her türlü eğitim uygulamalarını ve sürdürülebilir projeleri kapsamaktadır. Autocad  eğitimleri, Photoshop eğitimleri, Temel fotoğrafçılık,Solidworks eğitimleri, Hasta bakıcılığı, tıbbi sekreterlik, ilk yardım eğitimleri, tüm bakanlıklarla ilgili yapılacak eğitimlerde indirim uygulayacağız. Bu arada, Aile Danışmanlığı eğitiminde yüzde 50 indirim uygulanacak’ dedi.

            PROTOKOL TÖRENİ CUMARTESİ GÜNÜ

            Bu kapsamda, Memur-Sen Konfederasyonu ile SDÜ YBEM arasındaki anlaşma kapsamında 14 Haziran Cumartesi günü, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde kahvaltılı bir protokol töreni gerçekleştirilecek. Saat 09.30’da başlayacak olan programa, üst düzey katılımın olması bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap