EĞİRDİR'DE BAYRAĞIMIZA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE BAYRAĞIMIZA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ...
Haberin Tarihi: 12.6.2014 14:54:00 - Okunma Sayısı:1813 defa okundu.

8 Haziran 2014 Cumartesi günü Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, 2 Hava Kuvvet Komutanlığı Garnizon sahasına giren hain bir terörist tarafından ŞANLI TÜRK BAYRAĞI'nın indirilmesine tepkiler tüm Türkiye'de devam ediyor.

EĞİRDİR’DE BAYRAĞIMIZA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ…

BAYRAĞIMIZA UZANAN ELLER KIRILSIN!...

8 Haziran 2014 Cumartesi günü Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, 2 Hava Kuvvet Komutanlığı Garnizon sahasına giren hain bir terörist tarafından ŞANLI TÜRK BAYRAĞI’nın indirilmesine tepkiler tüm Türkiye’de devam ediyor.

Tarihi boyunca vatanına ve bayrağına sahip çıkan, Komando mabedi Eğirdir, bugün, saat 11:00’de başlayan “Bayrağımıza Saygı Yürüyüşü” ile Lice’de yaşanan hain olayı protesto etti.

Eğirdir’deki sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen ve Babasultan Türbesi önünde başlayarak, Kale önü meydanında ATATÜRK Anıtı önünde sona eren Bayrağımıza Saygı Yürüyüşü ’ne yüzlerce vatandaşımız katıldı.

Ellerinde Şanlı TÜRK BAYRAKLARI ile yürüyüşe katılan vatandaşlarımız; “Bayrağa Uzanan Eller Kırılsın”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene”, “Türk’üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz”, sloganlarıyla yürürken, vatandaşlarımız alkışlarıyla yürüyüşe katılanlara destek verdi.

Kale önü meydanında Saygı Duruşunda bulunan ve İstiklal Marşımızı söyleyen yürüyüşçülere hitaben bir konuşma yapan Milli hatibimiz emekli Tarih Öğretmeni İbrahim Sarıdaş, “Türk Bayrağı Türk’ün onurudur. Türk bayrağı Türk’ün namusudur. Anadolu’daki Türk Bayrağına el uzatanların Türk’e kefen biçmeye çalışanların ölümü korkunç olacak ve şanlı Türk bayrağı er veya geç ama mutlaka kandile dikilecektir” dedi. Sarıdaş, sözlerini selam olsun  Türk’ün bayrağına… diye tamamladı. Sarıdaş’ın konuşması meydanda bulunanlardan büyük bir alkış aldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap