Tepeli Köyü'nden Soma'ya 5 bin TL Yardım Eli Uzandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tepeli Köyü'nden Soma'ya 5 bin TL Yardım Eli Uzandı
Haberin Tarihi: 13.6.2014 10:59:00 - Okunma Sayısı:1605 defa okundu.

Eğirdir Tepeli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Soma'da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine 5 bin TL yardımda bulundu.

Tepeli Köyü’nden Soma’ya 5 bin TL Yardım Eli Uzandı

 

            Eğirdir Tepeli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Soma’da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine 5 bin TL yardımda bulundu.       

            Elma, kiraz, şeftali ve erik gibi ürünlerin depolanması yönünde faaliyet gösteren kooperatif, gelirlerinden Soma’ya yardımda bulundu. Genel Kurul toplantısında kooperatif üyelerinden Halil Eratik’in konuyla ilgili teklif sunmasının ardından üyeler oy birliği ile Soma’ya yardım kararı aldı.

            Tepeli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Kaya, yaptığı açıklamada, meyvecilik yönünde faaliyet gösteren soğuk hava tesislerinin 209 üyeden oluştuğunu belirtti. Soma'daki faciadan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Ali Kaya, "Soma’daki maden faciası ülkemizi ve insanımızı derinden etkilemiştir. Soma’da yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını paylaşmak adına bu yardımı önemsiyoruz. Soma’da vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Allah ülkemizi bu türlü felaketlerden korusun.'' ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap