EĞİRDİRLİLER YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRLİLER YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 21.6.2014 15:08:00 - Okunma Sayısı:1945 defa okundu.

1969 yılından bu yana Eğirdir'liler Yardımlaşma Derneği'nin, İstanbul'da mesire yerlerinde her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği "Helva Günü Şenliği" bu yıl Eğirdir'de yapılacak.

EĞİRDİRLİLER YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

 

            1969 yılından bu yana Eğirdir’liler Yardımlaşma Derneği’nin, İstanbul’da mesire yerlerinde her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği “Helva Günü Şenliği” bu yıl Eğirdir’de yapılacak.

            Etkinlik dolayısıyla ilçemize gelen Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr. Ali Ahmet Şirin ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdullah Kadir Yenilmez, Mehmet Turan ve Muhsin Adalı Gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile bir süre sohbet ettiler.

            Her yıl İstanbul’da bir araya gelen hemşehrilerimizin, daha büyük bir kaynaşmaya vesile olması için, hem Eğirdir’de yaşayanlar hem de İstanbul’daki Eğirdirlilerin katılımlarını sağlayabilecek bir organizasyonun planlandığını dile getiren Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. A. Ahmet Şirin, 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 11:00’de başlayacak programın, akşam geç saatlere kadar devam edeceğini bildirdi. Şirin, Can Ada’da gerçekleştirilecek etkinliğe tüm hemşehrilerimizin davetli olduğunu ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap