BAŞKAN ŞENGÖL'E ZİYARETLER SÜRÜYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAŞKAN ŞENGÖL'E ZİYARETLER SÜRÜYOR
Haberin Tarihi: 27.6.2014 11:00:00 - Okunma Sayısı:1705 defa okundu.

30 Mart 2014 Yerel Seçiminden sonra başkanlığa gelen Ömer Şengöl'e ziyaret ilgisi yoğunluğunu yitirmeden sürüyor.

BAŞKAN ŞENGÖL’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

            30 Mart 2014 Yerel Seçimi’nden sonra başkanlığa gelen Ömer Şengöl’e ziyaret ilgisi yoğunluğunu yitirmeden sürüyor.

            24 Haziran 2014 Salı günü Memur-Sen’e bağlı Isparta İli MEM-BİR-SEN Başkanı Kadir Bayar Eğirdir Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü aynı zamanda MEM-SEN-BİR üyesi Semra Güngör eşliğinde gerçekleşen bu ziyarette Eğirdir Belediyesi’nde sendikaya üye olanların durumları görüşüldü. Bu konuda söz alan Başkan Ömer Şengöl, “Sivil örgütlere bakış açımız her zaman olumlu olmuştur. Hak, sosyal bir nitelik olup her kişinin peşinde olması gereken bir değerdir. Bu yüzden belediyemiz bünyesinde sendikanızla ilgili üyelerin hangi hakları varsa bizce geçerlidir.” dedi.

            Başkan Kadir Bayar’dan sonra Eğirdir Belediye Başkanlığını ilçemiz okullarından Atatürk İÖO ve Mehmet Akif Ersoy İÖO ziyaret ettiler. Samimi bir hava içinde geçen günlük konuşmaların ardından dile getirilen okul ihtiyaçları üzerinde duruldu. Bu anlamda, bir sonraki eğitim-öğretim için yapılacak hazırlıklara her türlü desteği vereceğini söyleyen Başkan Ömer Şengöl’e, okul idarecileri ve öğretmenleri, içten teşekkürlerini sundular.

            Mehmet Akif Ersoy Okulu öğretmenlerinin, “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım!..” ifadesi doğrultusunda getirdikleri baklava takdiminden sonra Başkan Ömer Şengöl, ziyaretçilerini kapıya kadar uğurladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap