İşitme Engellilerden Başkan Şengöl'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İşitme Engellilerden Başkan Şengöl'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 25.7.2014 10:51:00 - Okunma Sayısı:2122 defa okundu.

Isparta İşitme Engelliler Spor Derneği başkanı İbrahim Yavuz ve Yönetim kurulu üyeleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

İşitme Engellilerden Başkan Şengöl’e Ziyaret

 

            Isparta İşitme Engelliler Spor Derneği başkanı İbrahim Yavuz ve Yönetim kurulu üyeleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret etti.

            Isparta İşitme Engeliler Spor Derneği başkanı İbrahim Yavuz, yönetim kurulu üyeleri Bahadır Arıkan, Hüseyin Çetin, Ali Özev, Hasan Mercan, Ömer Kolan ve Osman Bıyıklı belediye başkanı Ömer Şengöl’ü ziyaret ettiler.

            Isparta İşitme Engeliler  Spor Derneği başkanı İbrahim Yavuz ve beraberindekiler işitme engellilere verdiği desteklerden dolayı Başkan Şengöl’e teşekkür ederek, görevinde başarı dileklerini sundular. 

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “Sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Sizlere olan desteğimiz artarak devam edecek. Sadece işitme engellilere değil, tüm engelli kardeşlerimize belediyemiz ve kendi bütçemizin el verdiği sürece her zaman maddi ve manevi olarak yardım etmeye hazırız. Hepinize ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap