YEKSAV'dan Geleneksel İftar Yemeği...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YEKSAV'dan Geleneksel İftar Yemeği...
Haberin Tarihi: 25.7.2014 10:56:00 - Okunma Sayısı:2018 defa okundu.

Eğirdir Yeşilada Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (YEKSAV) tarafından 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü Yeşilada Mahallesi'nde iftar yemeği düzenlendi.

YEKSAV’dan Geleneksel İftar Yemeği…

 

            Eğirdir Yeşilada Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (YEKSAV) tarafından 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü Yeşilada Mahallesi’nde iftar yemeği düzenlendi.

            Birlik, beraberlik ve hoş sohbet içerisinde gerçekleşen iftar yemeğineEğirir’li hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

            Yemek sonrası bir konuşma yapan YEKSAV Başkanı Ethem Güleryüz: “Geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar yemeğimize hoş geldiniz. Ramazan-ı Şerifinizi ve Kadir gecenizi tebrik ederim.

            1997 yılından bugüne hemşehrilerimiz arasında sağlamış olduğumuz dayanışma birlik ve beraberliği 17 yıldır sürdürerek bu akşam da burada toplandık.

            Ramazan ayının yaza gelmesi ile iftar programımızı Isparta dışında yaşayan hemşehrilerimizin de burada olması münasebetiyle 4 yıldır Yeşilada’mızda gerçekleştirmekteyiz.

            YEKSAV vakfı olarak kuruluşumuzdan bugüne gençlerimizi çok önemsemekteyiz. Lisans ve yüksek lisans bursu vermekteyiz. Eğitim yardımlarımız dışında maddi sıkıntı veya sağlık sorunu yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize de destek olmaya devam etmekteyiz.

            Ramazan ayı vesilesi ile yardımlarınızı gücünüz nispetinde arttırmanız bu faaliyetleri sürdürmeniz açısından önem arz etmektedir. Vakfımıza maddi ve manevi desteklerinizi sürdürdüğünüz için teşekkürlerimi sunarım.

Sayın misafirler her yıl olduğu gibi bugün ki birlikteliğimize vesile olan çalışma arkadaşlarıma, iftar programında emeği geçenlere ve özellikle bugünkü iftar yemeğini üstlenen aileye teşekkür eder ve bu vesile ile tüm geçmişlerimize rahmet dilerim.

            Öncelikle kadir gecenizin önümüzdeki günlerin, huzurla, ibadetle güzel geçmesini ve mübarek ramazan bayramına ulaşmayı temenni ederim.

            Gelecek sene iftar yemeğimizde buluşmak üzere hepinize sevgi ve saygılarımı sunar, dualarınızı bekleriz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap