Tümg. Ethem Büyükışık'ın Tayini Çıktı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tümg. Ethem Büyükışık'ın Tayini Çıktı
Haberin Tarihi: 8.8.2014 11:00:00 - Okunma Sayısı:20973 defa okundu.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Ethem Büyükışık'ın Tayini Çıktı

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Ethem Büyükışık’ın Tayini Çıktı

 

            Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Ethem Büyükışık, Belçika Mons şehri NATO Baş Komutanlığı Karargahı Türk Milli Askeri Temsil Heyeti Başkanlığına atandı.

            İlçemizde 2 yıldır görev yaparak görev arkadaşları ve Eğirdir’li hemşehrilerimizin sevgisini kazanan Paşamız Tümg. Ethem Büyükışık dün Kaymakam Yalçın Yılmaz’a ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e veda ziyaretinde bulundu.

            Görevleri süresince gerek Kaymakamlık, gerekse Belediye ile ilgili hiçbir problemin yaşanmadığını dile getiren Eğirdir Garnizon Komutanı Tümg. Ethem Büyükışık, “Eğirdir’den çok mutlu bir şekilde ayrılmanın mutluluğunu ailecek yaşadıklarını” belirtti.

            Kaymakam Yalçın Yılmaz Garnizon Komutanı Tümg. Ethem Büyükışık’a çini işleme tabak, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise Eğirdir’in simgesi olan kristal elma takdim etti.

            Tümg. Ethem Büyükışık’ın ilçemizden ayrılmasının ardından Ankara Genel Kurmay Başkanlığından 2014 yılı yaş kararı ile Tuğgenerallikten Tümgeneralliğe terfi edecek olan Tuğg. Metin Akkaya’nın atandığı öğrenildi.

            Paşamız Ethem Büyükışık, Ağustos ayı içerisinde ilçemizden ayrılacak. Büyükışık, gazetemiz aracılığıyla bütün hemşehrilerimize sevgi ve selamlarını gönderdi.

            Tümg. Büyükışık’a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap