Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl: "Triatlon sporunu da gönülden destekliyoruz"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl: "Triatlon sporunu da gönülden destekliyoruz"
Haberin Tarihi: 16.9.2014 10:21:00 - Okunma Sayısı:1205 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 12. Eğirdir Triatlonu ile ilgili olarak, "Triatlon sporunu da gönülden destekliyoruz. Spor turizminin önemini biliyoruz."

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl: “Triatlon sporunu da gönülden destekliyoruz”

 

            Türkiye Triatlon Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Triatlon yarışmaları Eğirdir’in ev sahipliğinde 13-14 Eylül tarihlerinde düzenlendi. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 12. Eğirdir Triatlonu ile ilgili olarak, “Triatlon sporunu da gönülden destekliyoruz. Spor turizminin önemini biliyoruz.

            Daha önce uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapmıştık. Yeniden uluslararası yarışmaları inşallah Eğirdir’e aldıracağız” dedi.

            Geçtiğimiz haftasonu ilçemizde gerçekleştirilen 12. Eğirdir Triatlon Yarışmalarına katılımın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Belediyesi olarak spor ve sporcuya destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirterek “Triatlon sporunu da gönülden destekliyoruz. Spor turizminin önemini biliyoruz. Daha önce uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapmıştık. Yeniden uluslararası yarışmaları inşallah Eğirdir’e aldıracağız” dedi.

            Göreve geldikten sonra Eğirdir Belediyesi olarak  yaz futbol okulu açtıklarını hatırlatan Başkan Şengöl, “Diğer dallarda da kurslar açmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi kucaklayacağız. Ayrıca bisikletler alarak çocuklarımızın antrenmanlara bisikletle gitmesini sağlayacağız. Triatlon takımı kurulması için de çalışıyoruz, Bizde un var, şeker var. Helva yapmasını da biliriz” diye konuştu.

            Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş’e ve ekibine bu organizasyon için teşekkür eden Başkan Şengöl, Eğirdir’in doğal güzelliklerinin tanıtılması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap