Basketbol Yeni Oyun Kuralları Eğitimi Başarıyla Gerçekleşti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Basketbol Yeni Oyun Kuralları Eğitimi Başarıyla Gerçekleşti
Haberin Tarihi: 17.9.2014 09:21:00 - Okunma Sayısı:1806 defa okundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen 2014-2015 Sezonu Antalya Basketbol Yerel Ligi 19 Eylül'de başlayacak.

Basketbol Yeni Oyun Kuralları Eğitimi Başarıyla Gerçekleşti

 

            Türkiye Basketbol Federasyonu Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antalya Basketbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen 2014-2015 Sezonu Antalya Basketbol Yerel Ligi 19 Eylül’de başlayacak. 2014-2015 Sezonu başlamadan önce Türkiye Basketbol Federasyonu Antalya Bölge Eğitmeni Ali Erdinç, Antalya Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda, tüm hakemlerin, gözlemcilerin, kulüplerin ve antrenörlerin katıldığı 2014-2015 Sezonunda değişen Yeni Basketbol Oyun Kuralları ile ilgili geniş kapsamlı bir eğitim verdi.

            Hakemlerin, gözlemcilerin, kulüplerin ve antrenörlerin katıldığı eğitim toplantısında 2014-2015 Sezonunda uygulanacak Yeni Basketbol oyun kuralları anlatıldı. Eğitim toplantısında konuşan Bölge Eğitmeni Ali Erdinç şöyle konuştu. “Öncelikle Antalya’da basketbola ilginin giderek artması beni heyecanlandırıyor. Gerek Türkiye şampiyonalarında, gerekse grup maçlarında Antalya takımları, üst seviyede bir mücadele örneği gösteriyor. Kulüplerimizi bu anlamda tebrik ediyorum. 2014-2015 Sezonunda uygulanacak Yeni Basketbol Oyun Kurallarında önemli değişiklikler var. Bu değişikliklerin basketbolu daha heyecanlı, hızlı ve seyir kalitesi yüksek hale getireceğine inanıyorum. Katılımın çok yoğun olması beni mutlu etti. Yeni kuralların hepimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

            Eğitim Toplantısı bittikten sonra konuşan Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak da “2014-2015 Sezonunda hedeflerimiz büyük. Basketbolda kaliteyi artırıp seyir zevki yüksek ve daha fazla maç oynatmak istiyoruz. 2014-2015 Sezonunda değişen oyun kuralları eğitimimiz bizim için çok önemli ve çok verimli geçen bir eğitimdi. Bölge Eğitmenimiz Ali Erdinç’e şahsım ve Antalya Basketbol İl Temsilciliği adına çok teşekkür ederim. 2014-2015 Sezonunun hepimize hayırlı olması dileğiyle çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap