KIRMIZI BEYAZLI TAKIM TRANSFERDE SON NOKTAYI KOYDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KIRMIZI BEYAZLI TAKIM TRANSFERDE SON NOKTAYI KOYDU
Haberin Tarihi: 9.10.2014 17:27:00 - Okunma Sayısı:1404 defa okundu.

EĞİRDİRSPOR 4 FUTBOLCU İLE DAHA SÖZLEŞME İMZALADI

KIRMIZI BEYAZLI TAKIM TRANSFERDE SON NOKTAYI KOYDU

 

EĞİRDİRSPOR 4 FUTBOLCU İLE DAHA SÖZLEŞME İMZALADI

 

            2014-2015 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Eğirdirspor 4 futbolcuyu daha kadrosuna kattı.

            Bu yıl BAL liginde mücadele eden Eğirdirspor, transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala 4 futbolcu ile anlaşamaya vardı. Eğirdirspor Kulübü transferde; kaleci Abdullah Akbal, sol bek Muhammed Mustafa Doğan, sol bek Recep Altıntaş ve orta sahada Durmuş Erol ile sözleşme imzaladı.

            İmza töreninde konuşan Eğirdir Spor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan, “Transfer sezonumuzu imzalamış olduğumuz bu 4 futbolcu ile bitirmiş oluyoruz. Yaptığımız bütün transferler Eğirdir Spor camiasına ve Eğirdir’imize hayırlı uğurlu olsun. 3. Lig yolunda tüm taraftarlarımızı, takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Bu hafta oynanacak olan Muratpaşa Belediyespor maçına bekliyoruz. Transferlerde emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

            İzmir Gümüşordu Spor’dan kaleci Abdullah Akbal, Kütahyaspor’dan sol bek Muhammed Mustafa Doğan, Çanakkale Dardanel Spor’dan sol bek Recep Altıntaş ve Bergama Belediye Spor’dan orta saha oyuncusu Durmuş Erol, Eğirdir Spor formasını giyerek sözleşmelerini imzaladılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap