EĞİRDİR BELEDİYESPOR TEAKWONDO TAKIMI GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESPOR TEAKWONDO TAKIMI GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ
Haberin Tarihi: 21.10.2014 10:22:00 - Okunma Sayısı:1348 defa okundu.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir Belediyespor Kulübü Taekwondo takımı geçtiğimiz Cuma günü saat 18.00'de Yazla Mahallesi'ndeki Kapalı Spor Salonu'nda harika bir gösteriye imza attı.

EĞİRDİR BELEDİYESPOR TEAKWONDO TAKIMI GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

 

            Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir Belediyespor Kulübü Taekwondo takımı geçtiğimiz Cuma günü saat 18.00’de Yazla Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nda harika bir gösteriye imza attı.

            İzleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatan Taekwondo takımımızı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve aileleri yalnız bırakmadı. Eğirdir Belediyesi’nin “Taekwondo’ya başlamaya ne dersin” projesi hayat bulmaya başladı. Sporcu sayısının gün geçtikçe arttığını söyleyen Antrenör Kadir Eken,  Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

            Kısa süre önce çalışmalarına başlayan Eğirdir Belediyespor Kulübü Teakvondo takımı, hazırladıkları birbirinden güzel ve heyecanlı gösterilerle, azimli ve çalışkan olduklarını gösterdiler. Yeteneklerini ve hünerlerini sergileyen Teakvondocular, ailelerinden de tam not aldı.

            Gösteri sonrasında Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, sporcuları tek tek kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap