EĞİRDİR'İ LAVANTALAR SÜSLEYECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'İ LAVANTALAR SÜSLEYECEK
Haberin Tarihi: 22.10.2014 09:17:00 - Okunma Sayısı:1672 defa okundu.

EĞİRDİR'E GELECEK YIL EN AZ 10 BİN KÖK LAVANTA DİKİLECEK

EĞİRDİR’İ LAVANTALAR SÜSLEYECEK

EĞİRDİR’E GELECEK YIL EN AZ 10 BİN KÖK LAVANTA DİKİLECEK

 

        

    Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün uzun süredir ceketinin yaka cebinde taşıdığı lavantanın sırrı çözüldü. Eğirdir Belediyesi önümüzdeki yıl park bahçe ve meydanları, esans değeri yüksek ve 4 çeşit olmak üzere en az 10 bin kök lavanta ile süslemeye hazırlanıyor.

            Park bahçe peyzaj düzenlemeleriyle ön plana çıkan Eğirdir Belediyesi, önümüzdeki yılda da yeni bir güzellikle halkın gözüne ve gönlüne hitap edecek.

             Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Isparta Belediyesi de dâhil olmak üzere, çevre belediyeler arasında en fazla peyzaj düzenlemesi yapan Belediye olarak, gelecek yıl için çalışmalarımızı şimdiden başlattık. İlçemizde gelecek yıl 10 bin kök lavanta dikeceğiz ve Eğirdir’i lavanta kokusuyla süsleyeceğiz. Eğirdir’imize ayrı bir güzellik katmış olacağız. Esans değeri yüksek 4 tür lavanta için Park Bahçeler Müdürlüğümüz üretim çalışmalarına başladı. Kendimiz üretip, kendimiz dikeceğiz. Lavantaları kendini gösterdiğinde, Eğirdir’imiz ayrı bir havaya kavuşacak. Eğirdir Belediyesi olarak park ve bahçelerimize peyzaj düzenlemelerine önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” dedi. 

            Park Bahçe Müdürlüğü, kışlık düzenlemelerde sona yaklaşırken, bahar çalışmaları için de yeni yapılan serada üretime devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap